Lifestyle

Στανίση: «Στη Γερμανία περπατούσα στα χιόνια για να βρω κάρβουνα να ζεστάνω την οικογένεια μου»

Στανίση: «Στη Γερμανία περπατούσα στα χιόνια για να βρω κάρβουνα να ζεστάνω την οικογένεια μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook -Katerina Stanisi | Κατερίνα Στανίση

Στανίση: «Δουλεύω από παιδί, από τα 12 μου, όχι σαν τραγουδίστρια. Πριν το τραγούδι έκανα πολλές δουλειές, σε παραγωγές, σε σκληρές δουλειές για ένα κορίτσι, έφερνα μεροκάματο στο σπίτι»

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis_rouvas_family_fan (@sakis_rouvas_fan)

Η Κατερίνα Στανίση αφηγήθηκε αρχικά τη ζωή της ως παιδί λέγοντας: «Δεν θα το αποφύγω ποτέ γιατί αυτή είναι η ζωή μου. Ήμουν μικρό κοριτσάκι, γύρω στα 7-8 χρονών μεγάλωσα εκεί, ξεκίνησα το τραγούδι στα 16 μου, μου άρεσε από μικρή αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδίστρια, είχα μεράκι. Δεν γεννήθηκα με το μικρόφωνο στο χέρι, δύσκολοι καιροί. Δύσκολα χρόνια οικονομικά, πήγαμε, ήρθαμε, ξαναπήγαμε στη Γερμανία, τα βρίσκαμε σκούρα. Δουλεύω από παιδί, από τα 12 μου, όχι σαν τραγουδίστρια. Πριν το τραγούδι έκανα πολλές δουλειές, σε παραγωγές, σε σκληρές δουλειές για ένα κορίτσι, έφερνα μεροκάματο στο σπίτι».

Η ίδια είχε περιγράψει στο παρελθόν ότι μια φορά έψαχνε κάρβουνα για να ζεσταθεί η οικογένεια της: «Μία φορά το έχω πει. Είχε πολύ χιόνι. Ο αδερφός μου ήταν νεογέννητος, είχε τρομερό κρύο, δεν είχαμε τίποτα και ρώτησα μία Γερμανίδα και μου είπε να πάω στις καλόγριες και βρήκα ένα καρότσι. Βγήκε η ηγουμένη μου λέει “Εγώ να στα δώσω, πώς θα τα πας παιδί μου;”. Μου έδωσε να φάω, εγώ ήθελα να τα πάρω σπίτι στην οικογένειά μου. “Φάε, θα σου δώσω κι άλλα” είπε. Με βοήθησε ένας Γερμανός πιο κάτω και έτσι τα πήγα σπίτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments