Ελλάδα

Κορυδαλλός: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με δύο νεκρούς

Κορυδαλλός: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με δύο νεκρούς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες «γάζωσαν» με καλάσνικοφ δύο άντρες μέσα σε αυτοκίνητο, μάρκας Smart. Ο ένας εξέπνευσε επιτόπου, ενώ ο δεύτερος, που ήταν γαμπρός του, βαριά τραυματισμένος, προσπάθησε να βρει καταφύγιο μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από την οποία εκτυλίχθηκε το άγριο σκηνικό, αλλά δεν τα κατάφερε, και βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο.

Αρχικά οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πρώτο μέσα στο όχημα που επέβαινε, μάρκα Mercedes.  Στη συνέχεια το δεύτερο θύμα το οποίο επέβαινε σε άλλο όχημα, μάρκα Smart, επιχείρησε να διαφύγει και κρύφθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας. Ωστόσο οι δράστες τον εντόπισαν και τον εκτέλεσαν στο σημείο.

Οι δράστες της επίθεσης σύμφωνα με το protothema.gr διέφυγαν με ένα μαύρο τζιπ και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλλήψή τους.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο τούνελ ένα όχημα να καίγεται, το οποίο πιθανών να σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία.

Η διπλή δολοφονία παραπέμπει ευθέως σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς τα θύματα συνδέονται με γνωστό πρόσωπο της νύχτας, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments