Pagenews.gr / Ελλάδα / Πανελλαδικές 2023: Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες Λατινικά, Πληροφορική και Χημεία
Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια. Ο σχολιασμός των θεμάτων από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.
Σύμφωνα με την Μαρία Γκυρτή, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνο Λατινικών του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς «τα σημερινά θέματα στα Λατινικά κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, με σαφή και ξεκάθαρα θέματα, όπου κάποιος καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε κανένα θέμα».
Ο Μαρίνος Ιωάννου, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Χημείας του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σχοιάζει ότι «τα σημερινά θέματα στη Χημεία κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, με εύκολες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με εξαίρεση την Α.4 που προβλημάτισε τους εξεταζόμενους. Πιθανολογούμε ότι η δυσκολία του μαθήματος θα είναι στην έκτασή του».
Ο κ. Αθανασόπουλος, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Πληροφορικής του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, σχολίασε: «Βατά ήταν σήμερα τα θέματα της Πληροφορικής, με το Γ και Δ θέμα να θεωρούνται εύκολα καλύπτωντας βασικές αρχές μεθοδολογίας ενώ στο Α και Β θέμα δώθηκε έμφαση στην νέα ύλη».
Στη Βουλγαρία για φτηνή βενζίνη οι Έλληνες, κλείνουν πρατήρια στην παραμεθόριο
Κραυγή αγωνίας από την ΠΟΠΕΚ για τις παραμεθόριες περιοχές. Άνιση μάχη με τη Βουλγαρία και κίνδυνος για λουκέτα εν αναμονή απάντησης από την κυβέρνηση.
"Διάλογοι-φωτιά για το κύκλωμα με τα νοθευμένα καύσιμα: «Πάλι μάπα πετρέλαιο έβαλες!»"
Αποκαλυπτικές συνομιλίες έρχονται στο φως για το κύκλωμα που νόθευε καύσιμα, προκαλώντας ζημιά εκατομμυρίων στο Δημόσιο και εξαπατώντας χιλιάδες καταναλωτές.
Υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος διακινούσε βίντεο από συνευρέσεις με τη μικρότερη αδερφή του
Από την έρευνα που έγινε στο τηλέφωνο του μαθητή, βρέθηκαν συνολικά 9 βίντεο - Ο 14χρονος φέρεται να καλούσε τους φίλους του να συνευρεθούν με την αδελφή του
Το σχόλιο σας