Ελλάδα

Σούζη: «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το ατύχημα – Η κόρη μου έπαθε σοκ όταν είδε τις φωτογραφίες»

Σούζη: «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το ατύχημα – Η κόρη μου έπαθε σοκ όταν είδε τις φωτογραφίες»
Την απεγκλώβισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου - Πώς περιγράφει το συμβάν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ

Θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, το απόγευμα της Τετάρτης (7/6). Κινούμενη με το όχημά της στη λεωφόρο Κηφισίας έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ανατράπηκε.

Η ίδια τραυματίστηκε αρκετά και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δεν θα αργήσει να λάβει εξιτήριο.

Μάλιστα λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης, η Χριστίνα Σούζη μέσω το προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, έστειλε το δικό της μήνυμα.Τη Χριστίνα Σούζη απεγκλώβισε- μαζί με άλλους περαστικούς- από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή του τροχαίου. «Βρισκόμουν στο σημείο και βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από μένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από μένα. Ευτυχώς, ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια του Παραδείσου. Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» είπε αρχικά στο Star.

«Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. Της είπα ”μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε”. Τα είχα χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω ότι μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε» περιέγραψε για τις πρώτες στιγμές του ατυχήματος ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος μάλιστα δεν αναγνώρισε αμέσως ποια ήταν. «Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί».Σε ερώτηση για το πώς έγινε το τροχαίο, απάντησε: «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο, γιατί ήταν ακριβώς πίσω μου. Ούτε η ίδια κατάλαβε. Αυτό μου έλεγε. Μου λέει ”μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;”» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments