Πολιτική

Πέτσας: Έχουμε τη μόνη σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης

Πέτσας: Έχουμε τη μόνη σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Στέλιος Πέτσας

Στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και την ενημερωτική εκπομπή «Πρωινή Ζώνη».

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη στις επερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με τον κ. Στέλιο Πέτσα, ο οποίος τόνισε σχετικά: «Το βασικό διακύβευμα  των εκλογών είναι να υπάρξει μια κυβέρνηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι, με βάση και το εκλογικό αποτέλεσμα που πρόσφατα είδαμε, δεν υπάρχει κάποια άλλη σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης και πιστεύω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».

Ερωτηθείς για το τι θα γίνει αν δεν έρθει αυτή η αυτοδυναμία, ο κ. Πέτσας είπε: «Δεν θέλω να μπαίνω σε υποθετικά σενάρια. Δουλεύω καθημερινά όπως δουλεύουν και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές. Είμαι πεπεισμένος ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία το βράδυ της 25ης Ιουνίου, αρκεί να μην υπάρχει εφησυχασμός και με ταπεινότητα να εξηγούμε την πολιτική μας πρόταση. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Εάν δεν υπάρχει αυτοδύναμη διακυβέρνηση, θα πρέπει να υπάρχει εναλλακτική λύση. Αλλά εναλλακτική λύση δεν υπάρχει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments