Trash

Ολλανδία: Σάλος με γυμνιστές που «δεν σταματούν να κάνουν σεξ στην παραλία»!

Ολλανδία: Σάλος με γυμνιστές που «δεν σταματούν να κάνουν σεξ στην παραλία»!

Πηγή Φωτογραφίας: Dytikanea.gr

Ήδη οι τοπικές αρχές στο Veeree έχουν τοποθετήσει προειδοποιητικές πινακίδες στη παραλία, με την επιγραφή: «Παρακαλώ, όχι σεξ στην παραλία».

Να συγκρατήσουν το ερωτικό τους πάθος ζητούν οι αρχές της πόλης Veere στην Ολλανδία από τους λουόμενους γυμνιστές που δεν διστάζουν να κάνουν σεξ στους αμμόλοφους και την παραλία της περιοχής.

Η κατάσταση μάλλον έφτασε στο απροχώρητο και πολλοί από τους παραθεριστές όπως και μέλη οργανώσεων για την προστασία της φύσης έσπευσαν να κάνουν παράπονα στο δήμο ζητώντας του να λάβει άμεσα μέτρα.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», πολλοί από τους γυμνιστές που κάνουν ηλιοθεραπεία και κάνουν μπάνιο στα νερά της περιοχής, κάνουν σεξ όπου βρουν , γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια πολλών κατοίκων.

Ήδη οι τοπικές αρχές στο Veeree έχουν τοποθετήσει προειδοποιητικές πινακίδες στη παραλία, με την επιγραφή: «Παρακαλώ, όχι σεξ στην παραλία».

Την Πέμπτη τοποθετήθηκαν οι σχετικές πινακίδες με στόχο να αποτρέψουν τους ερωτικά άτακτους λουόμενους που θέλουν να εκτονώσουν το πάθος τους στην αμμουδιά.

«Ο δήμος Veere τοποθέτησε πινακίδες στην παραλία που προειδοποιούν τους λουόμενους γυμνιστές ότι το δημόσιο σεξ απαγορεύεται κι ότι υπάρχει «αυξημένη παρακολούθηση» για την αποτροπή σεξουαλικών δραστηριοτήτων στους αμμόλοφους, και την παραλία της περιοχής», γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Η εκστρατεία της ολλανδικής πόλης, ονομάζεται «Σχέδιο Oranjezon» – (πορτοκαλί ήλιος), όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα .

«Οι αμμόλοφοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την τοπική κοινωνία και πρέπει να προστατεύονται από ανεπιθύμητες συμπεριφορές που βλάπτουν το φυσικό περιβάλλον και μπορούν να ενοχλήσουν άλλους παραθεριστές», δήλωσε στην εφημερίδα «Observer» ο δήμαρχος της πόλης Veere, Frederiek Schouwenaar και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Την εκστρατεία «Παρακαλώ, όχι σεξ στη παραλία» υποστήριξε το «SGP» – ένα συντηρητικό κόμμα, το οποίο κέρδισε πρόσφατα το μεγαλύτερο ποσοστό στις τοπικές εκλογές .

«Εκτιμάμε πολύ το γεγονός ότι ο δήμαρχός μας λαμβάνει μέτρα επιβολής: αυτές οι υπερβολές πρέπει να καταπολεμηθούν», τόνισε στον «Observer» ο Perry de Visser, εκπρόσωπος του κόμματος και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν τακτικές καταγγελίες στον δήμο και τις τοπικές οργανώσεις και γι’ αυτό επικροτούμε την άμεση κινητοποίηση του δημοτικού συμβουλίου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments