Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/6 – 18/6/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/6 – 18/6/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Pexels

Για έντονες συναισθηματικές αλλαγές και αντιφατικά συναισθήματα μας προετοιμάζει αυτή η εβδομάδα, καθώς οι αστρολογικές αλλαγές και μετακινήσεις που θα προκύψουν, καθώς και η Νέα Σελήνη στα τέλη της στους Διδύμους, απαιτεί από εμάς να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα.

Την Δευτέρα 12/06 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει την γοητεία, την αισιοδοξία αλλά και την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 13/06 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο, θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 14/06 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι διαδοχικές όψεις συνόδου με τον Δία και τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανόν να προκαλέσει ένταση στις προσωπικές σχέσεις εξαιτίας της υπερευαισθησίας των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 15/06 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα ωθήσει σε επικοινωνιακά αδιέξοδα, απογοητεύσεις και έντονες συγκρούσεις, ενώ είναι μια όψη που μπορεί να προκαλέσει και ατυχήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 16/06 Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 17/06 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες και θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους, τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Κρόνος θα μπει σε στάση.

Ενώ την Κυριακή 18/06 Νωρίς το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους, μια Νέα Σελήνη που απαιτεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα νέα τους ξεκινήματα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς έχει πολύ έντονο το στοιχείο της παραπλάνησης και της εξαπάτησης. Επίσης, το απόγευμα ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς, μια ανάδρομη πορεία όπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα επαναφέρει θέματα που απαιτούν άμεση επίλυση, συνέπεια αλλά και μεθοδικές κινήσεις για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments