Αθλητισμός

“Κομβικό” το καλοκαίρι για τον ΠΑΟ

“Κομβικό” το καλοκαίρι για τον ΠΑΟ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για την εκκίνηση της προετοιμασίας ενόψει νέας χρονιάς και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως έχουν ήδη μπει οι στόχοι, με πρώτο την επιστροφή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός: Για τα δεδομένα σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία των Πρασίνων και τον σχεδιασμό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αύριο είναι η πρώτη του Παναθηναϊκού, θα περάσουν οι παίκτες ιατρικά και εργομετρικά. Όχι για τους διεθνείς, που είναι αρκετοί και παίζουν διαφορετικές ημέρες μάλιστα. Καταλαβαίνει κανείς ότι η άδεια που θα πάρουν βέβαια θα είναι μικρή, γιατί στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς είναι να τους έχει όλους στην προετοιμασία και στο μοντάρισμα της 11άδας.

Ουσιαστικά δεν θα έχουν κάνει διακοπές, αλλά θα είναι μαζί με όλους τους άλλους παίκτες στην Αυστρία. Στις 25-26 Ιουλίου παίζει την μισή του χρονιά, αν ο Παναθηναϊκός περάσει, θα έχει εξασφαλίσει θέση σε ομίλους και μετά με καλή ψυχολογία θα τα παίξει όλα για όλα για κάτι καλύτερο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει παίκτες για στόπερ και κεντρικό μέσο και θέλει να τους αποκτήσει για να είναι στη διάθεση του προπονητή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ και η θέση του δεκαριού είναι προτεραιότητα αλλά εκεί υπάρχει ο Λινγκρ.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments