Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έντονο ενδιαφέρον της Βέρντερ για τον Αγγελίδη της Κ19

ΠΑΟΚ: Έντονο ενδιαφέρον της Βέρντερ για τον Αγγελίδη της Κ19

Πηγή Φωτογραφίας: paok fc

Ζωηρό ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον νεαρό γκολκίπερ της Κ19 του ΠΑΟΚ, Σπύρο Αγγελίδη

Ζωηρό ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον νεαρό γκολκίπερ της Κ19 του ΠΑΟΚ, Σπύρο Αγγελίδη, υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον 18χρονο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του γερμανικού συλλόγου ως κίνηση επένδυσης.

Ο τερματοφύλακας που βρίσκεται από το 2012 στον ΠΑΟΚ, όταν ο Δικέφαλος τον απέκτησε από τον Πρωτέα, φαίνεται πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το οποίο μάλιστα θα τον βρει εκτός Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στη Bundesliga με τη φανέλα της Βέρντερ σύμφωνα με το metrosport.gr και τον Κώστα Πετρωτό.

Το πλάνο για τον νεαρό τερματοφύλακα είναι να συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας ενώ θα αγωνίζεται με τη Βέρντερ Β, παίρνοντας έτσι αγωνιστικό χρόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, ο γκολκίπερ έχει κάνει ήδη ένα ταξίδι στη Γερμανία μέσα στη σεζόν που τελείωσε ώστε να δοκιμαστεί από τον Σύλλογο.

Ο ίδιος είναι επαγγελματίας στον Δικέφαλο εδώ και 2 χρόνια, ενώ είναι πρωταθλητής με την Κ17 το 2022, αποτελώντας μάλιστα και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας φτάνοντας μέχρι την Elite Round round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments