Lifestyle

«Το Shopping Star είναι ό,τι χειρότερο. Χαίρομαι που έφυγε η Βίκυ Καγιά»

«Το Shopping Star είναι ό,τι χειρότερο. Χαίρομαι που έφυγε η Βίκυ Καγιά»

Πηγή Φωτογραφίας: Star.gr

«Όλο το παιχνίδι, το concept, είναι λίγο δεύτερο»

Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε το Shopping Star ενώ πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε το τελευταίο γύρισμα με την ίδια να δηλώνει: «Κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι ολονών. Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Είναι πάρα πολύ παράξενο».

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον γνωστό σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο στην εβδομάδα μόδας και τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ. «Δεν θα είχα πρόβλημα να βρεθώ στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, έχω μιλήσει και με άλλα ριάλιτι, αλλά δεν έτυχε τελικά, θα δούμε».

«Η Βίκυ μου αρέσει, το παιχνίδι δεν μου αρέσει» Στη συνέχεια ο Δημήτρης Στρέπκος τοποθετήθηκε για το Shopping Star και την απόφαση της Βίκυς Καγιά να αποχωρήσει.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

«Το Shopping Star είναι ό,τι χειρότερο, το σιχαίνομαι αυτό το παιχνίδι, συγγνώμη, θα πω την αλήθεια. Χαίρομαι που έφυγε η Βίκυ Καγιά, καλά έκανε. Πειράζει που δεν μου αρέσει; Κι ας έχει νούμερα, το σιχαίνομαι, όλο το παιχνίδι, το concept, είναι λίγο δεύτερο, η Βίκυ μου αρέσει, το παιχνίδι δεν μου αρέσει, είναι δεύτερο» ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments