Lifestyle

Δήμου: «Ας μείνει απομονωμένος ο Σφακιανάκης, αν δεν αντέχει την δημοκρατία»

Δήμου: «Ας μείνει απομονωμένος ο Σφακιανάκης, αν δεν αντέχει την δημοκρατία»

Πηγή Φωτογραφίας: iEidiseis

«Αν δεν μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η δημοκρατία, ας μείνει έτσι στο σκοτάδι» τόνισε η τραγουδίστρια

Ξανά στο προσκήνιο ήρθε ο Νότης Σφακιανάκης με το ερώτημα για το πού βρίσκεται σήμερα ο τραγουδιστής, να παραμένει. Με αφορμή δηλώσεις πρώην συνεργάτη του και επί χρόνια φίλου του για τη ζωή του σήμερα, το ενδιαφέρον για τον «εξαφανισμένο» λαϊκό ερμηνευτή, διογκώθηκε. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με την Ελένη Δήμου, που είχε σχέσεις με τον Νότη Σφακιανάκη στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια πέταξε τα δικά της «καρφιά» για την απομόνωση του Νότη Σφακιανάκη και την αποστασιοποίησή του από τη δημοσιότητα, τονίζοντας ότι «καλά κάνει».

Αρχικά είπε: «Εμείς κάναμε στον Νότη το πρώτο του και το δεύτερο βήμα ο άντρας μου ήταν παραγωγός του και εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο δίσκο του το “Πρώτη φορά γιορτάζω”. Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως να του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε πολύ από όλους πάρα πολύ για να σκεφτεί και τα δικά του λάθη».

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας: «Ο Νότης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων μπήκε σε όλα τα σπίτια, ήτανε πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του. Κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα. Νομίζω όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε μάλλον έσκυψε μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει».

«Όταν θέλεις να απομακρυνθείς από όλους, μπορείς να το κάνεις και προφανώς έχει τους δικούς του λόγους. Όλοι μεγαλώνουμε και βάζουμε τον εαυτό μας απέναντι, γινόμαστε ένας καθρέφτης και βλέπουμε τα λάθη μας» πρόσθεσε.

«Έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω μαζί του αλλά ξέρετε εγώ είμαι από τους άνθρωπος που όταν ο άλλος επιλέγει έναν τρόπο ζωής και έναν τρόπο έκφρασης τον αφήνω να ακολουθήσει αυτό που έχει αποφασίσει και πιστεύω καλό θα του κάνει και πιστεύω ότι θα δει τα λάθη του. Αυτά ήταν τραγικά λάθη. Αν βλέπει ότι δεν μπορεί να πάρει βρίσκεται σε ένα χώρο που εξουσία έχει η δημοκρατία τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι για μένα. Απομόνωση θέλουν» είπε τέλος, η Ελένη Δήμου για τον Νότη Σφακιανάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments