Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: «Έκανα ύπνωση, είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937»

Ελεονώρα Μελέτη: «Έκανα ύπνωση, είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ελεονώρα Μελέτη: «Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο»

H εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη στην κάμερα του Breakfast@Star ότι έχει δοκιμάσει τη μέθοδο της αναδρομής, για να μάθει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή της ήταν η αφορμή για να προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση on air και η Ελεονώρα Μελέτη.

«Το γελάτε το γελάτε αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα», με τους συνεργάτες της να ρωτούν για περισσότερες λεπτομέρειες.

«Εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο Hashtag. Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937», είπε στο τέλος.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.