Οδηγός

Προκηρύξεις ΔΕΗ: Προσλήψεις για εργάτες στην Αττική

Προκηρύξεις ΔΕΗ: Προσλήψεις για εργάτες στην Αττική
Προσλήψεις για εργάτες στην Αττική με προκηρύξεις ΔΕΗ

Προσλήψεις για εργάτες στην Αττική με προκηρύξεις ΔΕΗ. Θέσεις εργασίας στην Διεύθυνση Μελετών Κατασκευών ΥΗΕ, της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ).

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα επιλεγούν απόφοιτοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Απαιτούμενα προσόντα

Σημειώστε τα απαιτούμενα προσόντα για την ειδικότητα ΥΕ Εργάτες:

  • Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δηλαδή απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή για υποψήφιους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980, Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής (Ν.Δ. 580/1970) ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής

Υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ∆ΕΗ Α.Ε. ΣΟΧ 3/2023 της ΔΜΚΥ και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά µε συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./ Διεύθυνση Mελετών Κατασκευών ΥΗΕ (ΔΜΚΥ), Τομέας Λειτουργικής Υποστήριξης, οδός: Αγ. Κωνσταντίνου 11, ΤΚ: 104 31 Αθήνα, απευθύνοντάς την, υπόψη της αρμόδιας υπαλλήλου κας Δεδεδήμου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 210 3355150).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής συστημένης αποστολής, που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, πιστοποιητικά και ιδιότητες θα πρέπει να είναι σε ισχύ και συμβατά µε τους όρους της σχετικής Ανακοίνωσης και της κείμενης νομοθεσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments