Αθλητισμός

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει μπει στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει μπει στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει μπει στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ως αυτός που βρίσκεται πιο κοντά ώστε να γίνει ο πρώτος που θα αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο

Πρόκειται για έναν παίκτη 30 ετών και ύψους 1.84, που έχει περάσει όλη του την καριέρα στη Ρωσία, με εξαίρεση τη φετινή σεζόν που ήταν η πρώτη φορά που βγήκε από τη χώρα του, αγωνιζόμενος στην Τουρκία και την Καραγκιουμρούκ.

Η καριέρα του με την εθνική ομάδα

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στα εθνικά κλιμάκια της χώρας του από την U17, έκανε το ντεμπούτο το στην αντρική ομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου του 2014 και έφτασε να έχει σήμερα με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας 35 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η πορεία της καριέρας του

Το επίσημο ντεμπούτο το έκανε με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Συνολικά στην ομάδα της Μόσχας είχε 68 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ. Το 2014 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Ρούμπιν Καζάν και το 2015 πήρε κανονική μεταγραφή στην ομάδα του Καζάν όπου και κάθισε για συνολικά 3 χρόνια καθώς υπήρξε και ένα δανεισμός στην Τέρεκ Γκρόζνι το 2017. Το 2018 παίρνει μεταγραφή έναντι 3.3 εκατ. ευρώ στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Εκεί θα μείνει για 4 χρόνια έχοντας 116 συμμετοχές με 8 γκολ και 13 ασίστ, έχοντας παράλληλα και συμμετοχές στους ομίλους του Champions League με την ομάδα. Το καλοκαίρι του 2022 αποφασίζει να βγει εκτός Ρωσίας για πρώτη φορά στην καριέρα του και να πάει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Καραγκιουμρούκ. Στην Τουρκία θα κάνει πολύ καλή σεζόν έχοντας σε 33 συμμετοχές 5 γκολ και 6 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments