Αθλητισμός

Νέο όνομα στο προσκήνιο για την πράσινη άμυνα

Νέο όνομα στο προσκήνιο για την πράσινη άμυνα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στην περίπτωσή του Κλάρερ, του Αυστριακού κεντρικού αμυντικού που απασχολεί τον Παναθηναϊκό να έχει βγει στη δημοσιότητα από το πρωί στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Στην περίπτωσή του Κλάρερ, του Αυστριακού κεντρικού αμυντικού που απασχολεί τον Παναθηναϊκό να έχει βγει στη δημοσιότητα από το πρωί στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας το ρεπορτάζ των πράσινων.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Κρίστοφ Κλάρερ, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εξήγησε ότι αυτή την χρονική στιγμή στο ρόστερ της πρώτης ομάδας είναι ο Σένκεφελντ και ο Μάγκνουσον, εκ των οποίων μόνο ο πρώτος να είναι διαθέσιμος από την αρχή του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Αυστρία για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ανάγκη να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός είναι μεγάλη ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου τονίζοντας πως θα πρέπει να έχει παίκτες στα… χέρια του ο τεχνικός του Τριφυλλιού για να μπορέσουν να βγαίνουν οι προπονήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments