Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Συναντά την Μπεϊτάρ σε μία εξαιρετικά ιδιόμορφη κατάσταση

ΠΑΟΚ: Συναντά την Μπεϊτάρ σε μία εξαιρετικά ιδιόμορφη κατάσταση

Πηγή Φωτογραφίας: cnn.com

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της είναι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της είναι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά τον τελικό Κυπέλλου (σ.σ. κέρδισαν με 3-0 την Μακάμπι Νετάνια) και πριν την τελετή απονομής του τροπαίου, χιλιάδες οπαδοί της Μπεϊτάρ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι σωματοφύλακες του προέδρου του Ισραήλ αναγκάστηκαν να τον φυγαδεύσουν από το χορτάρι και μετά από αρκετές εκκλήσεις για να επιστρέψουν στις εξέδρες, αποφασίστηκε να ακυρωθεί η τελετή του τροπαίου.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, πήρε το Κύπελλο στα χέρια της την επομένη σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Προέδρου. Αρχικά, η ομοσπονδία του Ισραήλ είχε αφαιρέσει τρεις βαθμούς από την Μπεϊτάρ, απαγορεύοντας στην ομάδα να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ωστόσο, το τελευταίο άλλαξε μετά από παρέμβαση της UEFA.

Μετά την έφεση, η ποινή κρίθηκε παράνομη και κατόπιν πάρθηκε η απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών κατά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και του αποκλεισμού από το Κύπελλο Κράτους καθώς και χρηματικό πρόστιμο. Η Μπεϊτάρ κατέθεσε νέα έφεση με στόχο να καταπέσει η ποινή της αφαίρεσης βαθμών αλλά και να αγωνιστεί κανονικά στο Κύπελλο τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα, οι Ισραηλινοί προχωρούν στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με… αστερίσκους καθώς στην επίσημη ανακοίνωση της Μπεϊτάρ για την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού, Μπεν Μπίτον, επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως: «υπέγραψε για δύο χρόνια με την προϋπόθεση ότι ο σύλλογος θα ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου».

Ο δε ιδιοκτήτης της ομάδας, Μπαράκ Αμπράμοφ, απειλεί να αποχωρήσει από το σύλλογο, εξαπολύοντας απειλές αν δεν αμβλυνθεί η τιμωρία που τους επιβλήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σύμφωνα με το sdna.gr

Εν μέσω μίας τέτοιας συνθήκης, η Μπεϊτάρ ανακοίνωσε ήδη τα πακέτα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ενώ στο τσάρτερ της αποστολής αναμένεται να ταξιδέψουν και φίλοι της ομάδας καθώς όπως αναφέρουν:

«Πετάμε με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τα προκριματικά στην Θεσσαλονίκη! Μπείτε στο αεροπλάνο της αποστολής και απολαύστε μια εμπειρία ζωής! Μια πτήση με τους παίκτες και την ομάδα, ένα… επώνυμο αεροπλάνο, ένα δώρο για κάθε φίλαθλο, ένα εισιτήριο για τον αγώνα, μόνο για συνδρομητές. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments