Ελλάδα

Έλληνας αθλητής ΔΙΕΛΥΣΕ τον Τούρκο Erman Fatih μέσα στην Κωνσταντινούπολη

Έλληνας αθλητής ΔΙΕΛΥΣΕ τον Τούρκο Erman Fatih μέσα στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή Φωτογραφίας: Apex Sports

Ο Τουρκοφάγος Νίκος Τζώτζος κέρδισε με νοκ άουτ τον Τούρκο πρωταθλητή Erman Fatih μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Η μάχη μέσω του δικτύου TV 8,5 μεταδόθηκε σε όλη την Τουρκία.Ο Τζώτζος για ακόμα μια φορά απέδειξε πως μέσα στην Πόλη δεν χάνει ποτέ και με κανέναν αντίπαλο.Τι και αν δέχτηκε νοκ ντάουν, ο Έλληνας αθλητής σηκώθηκε από το καναβάτσο, συνέχισε την αναμέτρηση και ξέροντας πολύ καλά πως μόνο με τελείωμα θα κέρδιζε αυτό τον αγώνα έτσι και έπραξε.

Με γερή αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω απόσπασμα, με γυριστό λάκτισμα στο σώμα του Τούρκου μπόρεσε να τον γονατίσει, με τον διαιτητή να τον μετράει και εκείνος να μην μπορεί να συνεχίσει το ματς.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Tzotzos 🇬🇷 (@nikostzotzos)

Ο Τζώτζος προέρχονταν από την πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Ρουμάνο Claudio Badoi τον προηγούμενο μήνα μέσα στη Ρουμανία.

Και αυτή η εμφάνιση του εδώ δείχνει πως βρίσκεται σε μια καταπληκτική κατάσταση, αποτελώντας αυτή τη στιγμή τον με διαφορά πιο φορμαρισμένο Έλληνα κικμπόξερ.

Στην Τουρκία κάνει πάρτι ο Τζώτζος, και μπορεί κάθε φορά να μας κάνει να αγωνιούμε, ωστόσο καταφέρνει και βρίσκει τον τρόπο στο τέλος πάντα να αναδεικνύεται νικητής.

Ένας φοβερός αθλητής, που κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, όπου και αν αγωνίζεται.

Δείτε εδώ το τελείωμα :

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments