Ελλάδα

Συνελήφθη 50χρονος – Κατηγορείται πως νάρκωνε ανήλικο και τον βίαζε

Συνελήφθη 50χρονος – Κατηγορείται πως νάρκωνε ανήλικο και τον βίαζε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τρία ολόκληρα χρόνια φέρεται να κράτησε το μαρτύριο ενός 17χρονου στου Ψυρρή.

Την απόλυτη φρίκη φαίνεται πως ζούσε ο 17χρονος μαθητής στα χέρια του 50χρονου οικογενειακού του φίλου, ο οποίος κατηγορείται πως τον βίαζε από όταν ήταν 13 ετών δίνοντάς του διεγερτικά χάπια και βιντεοσκοπώντας, παράλληλα, τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» το πρωί της Τρίτης όταν η 48χρονη μητέρα του πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και κατέθεσε πως ο 50χρονος, ο οποίος είναι ανιψιός του πρώην συντρόφου της, βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον ανήλικο γιο της.

Όπως ανέφερε, ο φερόμενος ως βιαστής έδινε στο παιδί διεγερτικά χάπια προκειμένου να κάμπτονται οι αντιστάσεις του, ενώ τον τελευταίο χρόνο κατέγραφε με το κινητό του τηλεφώνο τη νοσηρή δράση του.

Ο εφιάλτης του 17χρονου ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020 όταν ήταν 13 ετών. Ο 50χρονος εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του είχε η μητέρα του παιδιού απομόνωσε τον ανήλικο στο διαμέρισμά του, επί της οδού Λεπενιώτου, στην περιοχή του Ψυρρή. Εκεί, την ώρα που έβλεπαν μαζί τηλεόραση ο 50χρονος του κατέβασε το παντελόνι και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Στις αρχές του 2021, ο 50χρονος, ο οποίος διατηρούσε στενές σχέσεις με το θύμα του, έπεισε το 14χρονο-τότε-αγόρι να κάνει χρήση της διεγερτικής ουσίας μεφεδρόνη, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Μια ημέρα, αφού του είχε δώσει τα διεγερτικά χάπια και ο ανήλικος βρισκόταν σε καταστολή, τον οδήγησε στο δωμάτιό του και τον βίασε.

Το παιδί εκμυστηρεύθηκε στη μητέρα του πως ο 50χρονος τον βίασε με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον εννέα φορές σε διάστημα 10 μηνών

Ο φερόμενος ως βιαστής δεν σταμάτησε εκεί και από το 2022 συνέχιζε να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί δίνοντάς του μεγαλύτερες δόσεις διεγερτικών ουσιών.

Ταυτόχρονα, 50χρονος παρότρυνε τον ανήλικο να παίρνει τα χάπια μαζί του στο σχολείο προκειμένου να κάνει χρήση καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλεφώνο τους βιασμούς του 17χρονου κρατώντας αρχείο από τη νοσηρή του δράση.

Στο διαμέρισμα του 50χρονου στου Ψυρρή οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εντόπισαν και κατάσχεσαν 160 διεγερτικά χάπια καθώς και 13 σκληρούς δίσκους τους οποίους κάνουν «φύλλο και φτερό» για να βρουν τα βίντεο της φρίκης με θύμα τον ανήλικο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments