Lifestyle

Δώρα Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Από σήμερα θα είμαι με τα φυσικά μου μαλλιά»

Δώρα Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Από σήμερα θα είμαι με τα φυσικά μου μαλλιά»

Πηγή Φωτογραφίας: Ladylike.gr

Δώρα Χρυσικού για τη μάχη με τον καρκίνο: «Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα»

Η Δώρα Χρυσικού πέταξε την περούκα και από δω και πέρα θα εμφανίζεται στη σειρά «Η γη της ελιάς» με τα φυσικά της μαλλιά.Η ηθοποιός έδωσε μάχη με τον καρκίνο και στο πλαίσιο των χημειοθεραπειών έχασε μέρος των μαλλιών της και αναγκάστηκε να φοράει περούκα. Τη μάχη την κέρδισε και τα μαλλιά της επανήλθαν και η χαρά της δεν κρύβεται.

View this post on Instagram

A post shared by Dora Chrysikou (@dorachrysikou)

Πόσταρε φωτογραφία της στο instagram και έγραψε: «Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση.

Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα. Είναι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν. Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments