Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για την επιστροφή Γουίλιαμς-Γκος

Ολυμπιακός: Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για την επιστροφή Γουίλιαμς-Γκος

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος! Δημοσιεύματα από το εξωτερικό έφερναν τον 28χρονο πλέι μέικερ πολύ κοντά στους νταμπλούχους τις τελευταίες ώρες και απ’ ότι φαίνεται το μόνο που απομένει πλέον είναι οι υπογραφές.

Ο Γκος ήταν ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα για την ενίσχυση της περιφέρειας και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των Πειραιωτών μετά από εκείνη του Νίκολα Μιλουτίνοφ που επίσης επέστρεψε στο λιμάνι. Ο Αμερικανός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν εξ αρχής ανεξάρτητη με το αν θα μείνει ο Κώστας Σλούκας στον Ολυμπιακό. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πιθανότατα τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Ο Γκος αγωνίστηκε για μία σεζόν στον Ολυμπιακό (2018-19) και έπαιξε σε 30 ματς στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους, 4,2 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1,4 λάθη, σουτάροντας με ποσοστό 42,1% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 83% στις βολές.

Μετά από δύο χρόνια στη Ρεάλ έμεινε ελεύθερος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα κάνοντας ακόμη πιο ισχυρή την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Εξάλλου, στόχος και τη νέα σεζόν είναι το Final 4 της Euroleague, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα έρθει και η κούπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments