Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στροφή προς την μεταγραφική αγορά της Ρωσίας

ΠΑΟΚ: Στροφή προς την μεταγραφική αγορά της Ρωσίας
Ρωσικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση του ΠΑΟΚ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον επιθετικό, Φεντόρ Τσαλόφ.

Η στροφή του ΠΑΟΚ προς την μεταγραφική αγορά της Ρωσίας είναι δεδομένη με αρκετά ονόματα να βγαίνουν στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η εκ νέου ενεργοποίηση του ατζέντη Βαντίμ Σαμπλί, με… ειδικότητα στις αγορές της Ρωσίας και χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Έρχεται λοιπόν ένα δημοσίευμα από τη Ρωσία να κάνει λόγο όχι για απλό ενδιαφέρον του Δικέφαλο του Βορρά για τον επιθετικό Φεντόρ Τσαλόφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά για επίσημη πρόταση που έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, κάτι που όπως φαίνεται δεν… συγκίνησε της ομάδας του στρατού.

Ο Τσαλόφ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχει αγωνιστεί μόνο εκεί με εξαίρεση έναν μονοετή δανεισμό του στην Ελβετία για λογαριασμό της Βασιλείας για το δεύτερο μισό της σεζόν 2021-2022, όπου είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 16 ματς.

Φέτος όμως προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τον ρωσικό σύλλογο έχοντας 24 γκολ και 6 ασίστ σε 42 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η χρηματιστηριακή αξία του 25χρονου επιθετικού ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ και με το συμβόλαιό του να λήγει τον Δεκέμβρη του 2024, αν το ρεπορτάζ αληθεύει, δεν είναι δυνατόν να πειστεί η ΤΣΣΚΑ να τον παραχωρήσει με μεταγραφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments