Lifestyle

Δικαστήριο: Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Κέβιν Σπέϊσι – «Είναι ένας σεξουαλικός νταής»

Δικαστήριο: Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Κέβιν Σπέϊσι – «Είναι ένας σεξουαλικός νταής»

Πηγή Φωτογραφίας: Sky News

Ο οσκαρικός σταρ του Χόλυγουντ Κέβιν Σπέϊσι δικάζεται στο Λονδίνο για 12 σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών πριν 20 χρόνια

Για 12 σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών που χρονολογούνται μεταξύ 2001 και 2013 δικάζεται εδώ και δύο ημέρες στο Λονδίνο ο οσκαρικός σταρ του Χόλυγουντ και πρωταγωνιστής του “House of Cards ” Κέβιν Σπέισι.

Ο 63χρονος ηθοποιός ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic στο Λονδίνο μεταξύ 2004 και 2015, περίοδο κατά την οποία συνέβησαν τα περισσότερα από τα καταγγελόμενα περιστατικά.

Σήμερα, η εισαγγελέας της έδρας Christine Agnew χαρακτήρισε τον Σπέισι «σεξουαλικό νταή που φαινόταν ότι απολαμβάνει να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ανίσχυροι και άβολα» καθώς και άντρα «που επιτίθεται σεξουαλικά σε άλλους άνδρες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Spacey (@kevinspacey)

Σύμφωνα με το CNN, η εισαγγελέας περιέγραψε στους ενόρκους περιστατικά στα οποία ο ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε σε άνδρες ηλικίας 20 και 30 ετών εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένου ενός καταγγέλλοντος που ισχυρίστηκε ότι «ο Σπέισι άρπαξε το πέος του με τέτοια δύναμη που ήταν επώδυνο».

Ένας άλλος κατήγγειλε ότι «αποκοιμήθηκε ή λιποθύμησε και ξύπνησε με τον Σπέισι να του κάνει στοματικό σεξ, χωρίς να σταματήσει όταν ο άντρας του ζήτησε να σταματήσει».

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται ότι «έπαιρνε ικανοποίηση από αυτό το είδος σεξουαλικής επιθετικότητας».

Ο ίδιος ο Σπέισι αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η δίκη στο Λονδίνο συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments