Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γαλατασαράι και… ερωτηματικό

ΠΑΟΚ: Με Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γαλατασαράι και… ερωτηματικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ένας αρκετά δύσκολος όμιλος -όπως αναμενόταν- προέκυψε για τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση του BCL, με τον Δικέφαλο να τυχαίνει στον ίδιο όμιλο με την Χάποελ Ιερουσαλήμ αλλά και την Γαλατασαράι

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην Ελβετία η κλήρωση των προκριματικών αλλά και των ομίλων του Basketball Champions League, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει τους αντιπάλους του.

Πιο συγκεκριμένα, στον δρόμο του Δικεφάλου θα βρεθεί και πάλι η Γαλατασαράι, την οποία αντιμετώπισε τη σεζόν 2021/2022 και μάλιστα κέρδισε στο Παλατάκι, η πολύ ισχύρη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ θα προκύψει και μία ομάδα από τα προκριματικά και θα είναι μία εκ των Μπάκεν Μπίαρς, Πέια, Κάλεβ/Κράμο, Νόρκεπινγκ Ντόλφινς, Μπενφίκα, Τιφλίδα, Πατριότι Λέβιτσε και ΑΕΚ Λάρνακας.

Την περασμένη σεζόν, η ομάδα του Ισραήλ έφτασε ως τον τελικό του BCL, όπου και ηττήθηκε από τη Βόννη με 77-70, ενώ στο πρωτάθλημά της αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Όσον αφορά τους Τούρκους, έμειναν εκτός BCL από την δεύτερη φάση του, ενώ στη Σούπερ Λίγκι «χαιρέτησε» από τα προημιτελικά, χάνοντας με 2-1 στη σειρά από την Τουρκ Τέλεκομ.

Η΄ Όμιλος: ΠΑΟΚ, νικητής Α’ προκριματικού, Γαλατασαράι, Χάποελ Ιερουσαλήμ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments