Ελλάδα

Λεωφόρος Κηφισίας: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και κατέληξε σε τοίχο

Λεωφόρος Κηφισίας: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και κατέληξε σε τοίχο
Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο Κηφισίας, όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και στη συνέχεια κατέληξε σε τοίχο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο Κηφισίας, όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και στη συνέχεια κατέληξε σε τοίχο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο MEGA o κ. Δημήτρης, η σχάρα του φρεατίου είχε αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει μέσα σε αυτό και να προσκρούσει στη συνέχεια με δύναμη στον τοίχο.

«Αν ήταν μηχανάκι, ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Ακόμα κι αν είχα μικρότερο αυτοκίνητο θα είχα σκοτωθεί», είπε ο κ. Δημήτρης.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος εκείνη τη στιγμή, δεν αντιλήφθηκε το ακάλυπτο φρεάτιο μέχρι που ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο.

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα «Το μόνο που άκουσα ήταν ένα γκουπ, ένα μεγάλο θόρυβο. Το αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσα με δύναμη πλαγιομετωπικά στον τοίχο. Με το που έπεσα στο φρεάτιο έσπασε όλο το μπροστινό σύστημα και το αυτοκίνητο γύριζε σαν τρελό. Η πίσω ρόδα έσπασε χτυπώντας μετά στον τοίχο», δήλωσε.

Από καθαρή τύχη το αυτοκίνητό του δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα. Εντός του ΙΧ βρίσκονταν εκείνος, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με την Περιφέρεια καθώς αναμένει το πόρισμα του ατυχήματος από την Τροχαία και την ασφαλιστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments