Lifestyle

«Επιτέθηκαν» στην Ιωάννα Τούνη επειδή θηλάζει δημόσια – Το βίντεο με το Νουνίτο

«Επιτέθηκαν» στην Ιωάννα Τούνη επειδή θηλάζει δημόσια – Το βίντεο με το Νουνίτο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Για τον χαμό που έγινε με το βίντεο αυτό, να πω σε όσους προσβάλλονται ή "ανάβουν" με το πόσο "προκλητική" είναι η εικόνα μιας μαμάς που θηλάζει, να πάνε να ζητήσουν άμεσα βοήθεια. ΜΑΜΑΔΕΣ GO ON🔥🔥 κανένα #shaming [ντροπή] δεν είναι αποδεκτό στον δημόσιο θηλασμό!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

«Χαμό» από αρνητικά σχόλια έφερε το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της, όπως η ίδια ανέφερε σε νέα ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Αν και απάντησε νωρίτερα, μέσω story «ξίδι στο Twitter» για τα επικριτικά λόγια των ακολούθων της, η instagrammer επανήλθε με νέα διπλή δημοσίευση.

Στο πρώτο σκέλος ανέβασε μία φωτογραφία της να ποζάρει στο Μόντε Κάρλο, απολαμβάνοντας μία μακαρονάδα και στο δεύτερο, δημοσίευσε πάλι το βίντεο που θηλάζει το παιδί της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεσπώντας στη λεζάντα.

«Για τον χαμό που έγινε με το βίντεο αυτό, να πω σε όσους προσβάλλονται ή “ανάβουν” με το πόσο “προκλητική” είναι η εικόνα μιας μαμάς που θηλάζει, να πάνε να ζητήσουν άμεσα βοήθεια. ΜΑΜΑΔΕΣ GO ON🔥🔥 κανένα #shaming [ντροπή] δεν είναι αποδεκτό στον δημόσιο θηλασμό!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Αφού ανέβασε το κλιπ, στο οποίο θηλάζει το μωρό, δέχτηκε αρνητικά σχόλια στα οποία και απάντησε με ένα νέο βίντεο στο προφίλ της.

«Ώπα Τwitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Σόρρυ αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και έγραψε: «Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments