ΟΤΑ

Μάδης: «Ο Δήμος Παιανίας στις 8 Οκτωβρίου θα έχει διοίκηση»

Μάδης: «Ο Δήμος Παιανίας στις 8 Οκτωβρίου θα έχει διοίκηση»

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή έστειλε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης από την τελετή εγκαινίων του πολιτικού του γραφείου.

Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή έστειλε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης από την τελετή εγκαινίων του πολιτικού του γραφείου. Περιστοιχισμένος από συνεργάτες και φίλους και με την παρουσία εκατοντάδων δημοτών, ο Δήμαρχος Παιανίας τόνισε πως «για εμάς η 8η Οκτωβρίου είναι η μέρα που οι συνδημότες μας θα επισφραγίσουν την επόμενη θητεία μας, που θα μας επιβραβεύσουν με την ψήφο τους και θα μας δώσουν δύναμη να  πάμε μέχρι τέλους. Όχι μόνο όσα έχουμε ήδη δρομολογήσει αλλά και εκείνα που σχεδιάζουμε για την επόμενη μέρα.

Γιατί ο Δήμος Παιανίας δεν μπορεί να χάσει άλλες ευκαιρίες. Γιατί εμείς και γνωρίζουμε και μπορούμε. Γιατί το χρωστάμε στις επόμενες γενιές. Το χρωστάμε σε όσους ταλαιπωρήθηκαν μέχρι σήμερα. Για αυτό με την ψήφο των πολιτών, με την ψήφο σας, ο Δήμος Παιανίας στις 8 Οκτωβρίου θα έχει διοίκηση. Μια διοίκηση που λειτουργεί χωρίς  αποκλεισμούς, χωρίς στεγανά, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χωρίς κενές υποσχέσεις».

Ο Ισίδωρος Μάδης ιδιαίτερη μνεία έκανε στην επιτυχημένη συνεργασία με τους Σταύρο Θανάση και Κώστα Μπουλμέτη, οι οποίοι υπήρξαν πολιτικοί του αντίπαλοι στις εκλογές του 2019.

«Από το 2019 κινούμαι, κινούμαστε, ενωτικά. Χωρίς να υπολογίζουμε πολιτικό κόστος, χωρίς να λειτουργούμε υπέρ των λίγων.  Δεν είναι τυχαίο πως μέσα σε αντίξοες συνθήκες η δημοτική ομάδα μήνα με τον μήνα δυνάμωσε. Διότι ήταν πολλοί εκείνοι που κατάλαβαν. Και φτάσαμε στο 2022 ενωμένοι πια μια γροθιά εκείνοι που θεωρητικά ήμασταν αντίπαλοι. Υπάρχει πλέον μια εξαιρετική σχέση και αυτό οφείλεται στους επικεφαλής, τον Σταύρο Θανάση και τον Κώστα Μπουλμέτη και όλα τα παιδιά που υλοποιήσαμε τον σχεδιασμό μας για τον Δήμο Παιανίας. Και ενωμένοι στεκόμαστε απέναντι στους πολίτες, απέναντί σας, και υποσχόμαστε πως στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουμε.

Για να γίνουν η Παιανία και τα Γλυκά Νερά όπως τα έχουμε οραματιστεί. Για να προλάβουμε το μέλλον. Για να είμαστε υπερήφανοι για τα όσα πετύχαμε. Για να αφήσουμε βαριά κληρονομιά στα παιδιά μας» τόνισε ενώ απευθυνόμενος στους δημότες του κάλεσε «να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας».

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο των ακαθάρτων στη ΔΕ Παιανίας τονίζοντας πως «για πρώτη φορά ξεκίνησε και θα τελειώσει στην αμέσως επόμενη διοικητική μας περίοδο» ενώ αναφερόμενος στην ανάπλαση της πλατείας Κορυτσάς ανακοίνωσε πως ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά κολλήματα και πλέον το έργο δρομολογείται. Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε και μεγάλο έργο ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Παιανίας.

«Στην επόμενη διοικητική περίοδο, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη της Παιανίας και των Γλυκών Νερών» κατέληξε ο Γιώργος Πατούλης προεξοφλώντας την επανεκλογή του Ισίδωρου Μάδη στις εκλογές του Οκτωβρίου.

«Είμαι εδώ για να τιμήσω έναν φίλο, έναν άξιο δήμαρχο και στο πρόσωπό του όλους εσάς που συμπορεύεστε μαζί του. Με τον Ισίδωρο Μάδη μας δένουν πάρα πολλά πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει όλο τον εαυτό του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μακάρι να μπορούσα να σε ψηφίσω. Είμαι σίγουρος για τη επανεκλογή σου από την πρώτη Κυριακή» σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.  

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, η πρέσβης της Ελλάδας στην Ιρλανδία Μαγδαληνή Νικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής Νίκος Πέππας και Βασίλης Κόκκαλης, ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, η πρόεδρος του ΔΣ και υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Παύλος Μπατάλης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Βασίλης Φεύγας, η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Μαρία Γιαννίρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Αλμπάνης, η δημοτική σύμβουλος 3Β Μαρία Σίνα, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη Βίκυ Καβαλάρη και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Ευθύμιος Κολλιός. Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του Σωκράτη Δαμκαλή ενώ η Αγγελική Καλογιάννη εκπροσώπησε τον βουλευτή ΝΔ Βασίλη Οικονόμου. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments