Αθλητισμός

Γιατί η άλλη επιλογή ήταν να φύγει ο Μπαρτζώκας

Γιατί η άλλη επιλογή ήταν να φύγει ο Μπαρτζώκας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ιστορία του τέλους της συνεργασίας του Σλούκα με τον Ολυμπιακό προσφέρεται για μπόλικη ίντριγκα.

Η ιστορία του τέλους της συνεργασίας του Σλούκα με τον Ολυμπιακό προσφέρεται για μπόλικη ίντριγκα. Ομολογώ πως όσον αφορά το δημοσιογραφικό σκέλος, η αρθρογραφία στάθηκε με σεβασμό και κατανόηση απέναντι στην απόφαση και του παίκτη και του Ολυμπιακού. Γιατί είναι σαφές πως πρώτα αποφάσισαν οι πρόεδροι των Ερυθρόλευκων μέχρι που θα πάνε την διαπραγμάτευση και μετά αποφάσισε ο παίκτης το μέλλον του μακριά απο τον Πειραιά.

Η ποιότητα του Σλούκα αλλά και αυτή του Μπαρτζώκα απέτρεψαν μεγάλη ποσότητα τοξικότητας στα άρθρα. Υπήρξε (κατά κανόνα) σεβασμός απέναντι και στους δύο, όπως τους αρμόζει. Αυτή κυριάρχησε στα social media αλλά ουδείς λογικός άνθρωπος δεν θα έπρεπε να ασχολείται με κομπλεξικές υστερίες. Όσο για την (οποία) παραφιλολογία εκφράστηκε δημοσιογραφικά με στόχο είτε να πλήξει τον παίκτη, είτε τον Μπαρτζώκα (όχι τον Ολυμπιακό) ήταν επιπέδου “κατινιάς” στο στιλ “κάποιος κάπου άκουσε και μου είπε”. Να χαμε να λέγαμε δηλαδή. Σε σημείο που να δικαιώνεται και ο Μπαρτζώκας σε αυτά που είχε πει περί στοχοποίησης του. Αλλωστε αυτή η δουλειά έχει πολλά βιλαέτια. Ο αναγνώστης επιλέγει ότι του ταιριάζει.

Αφού κανένας δεν είπε παραπάνω πράγματα από αυτά των επισήμων δηλώσεων με την ευθεία (πλην όμως χωρίς να τον κατονομάζει) βολή του Σλούκα για τον Μπαρτζώκα και τα περί “σεβασμού” μπορούμε και εμείς να βγάλουμε το δικό μας συμπέρασμα, συνθέτοντας. Τις πληροφορίες, τις φήμες, τις συμπεριφορές και τις “μισές” έστω κουβέντες. Και αυτό λέει ότι ουσιαστικά ο Σλούκας ήθελε να αλλάξει τον Μπαρτζώκα. Είτε ως άνθρωπο, είτε από προπονητή του Ολυμπιακού. Αλλιώς δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία της συζήτησης γνωρίζοντας ότι τα χνωτα τους δεν ταιριάζουν. Δεν είναι 20 ετών αλλά στα 33 του και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους προπονητές και παίκτες για να ξέρει να διαβάζει χαρακτήρες , συμπεριφορές αλλά και τις πιθανότητες αυτά να αλλάξουν. Ξέρει λοιπόν και πότε μαζεύεις τα υπάρχοντα σου και φεύγεις. Εκτός βέβαια αν επιχειρήσεις να φύγει το πρόβλημα σου.

Ο Κώστας Σλούκας καλά έκανε και έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί πλέον δεν “κόλλαγε” με αυτό που ήθελε ο καθ ύλην αρμόδιος, αγωνιστικά. Αν υπήρξαν σοβαρότερα συμπεριφορικά ζητήματα στη σχέση του με τον Μπαρτζώκα και δεν αφορούν τον χρόνο συμμετοχής, το ξέρει ο ίδιος.

Ασφαλώς και έχει δίκιο ο Κωνσταντίνος (Μελάγιες) που έγραψε ότι αυτό ήταν το καλύτερο και για τους δύο. Που δεν θα αγαπηθούν μάλλον ποτέ ξανά με.τον τρόπο που ήρθε αυτό το διαζύγιο. Σίγουρα η σεζόν θα είναι εξαιρετική για έναν ξεκούραστο και πεισμωμένο Σλούκα. Μπορεί να είναι και καλύτερη για τον Ολυμπιακό που ναι μεν έχασε βασικά στελέχη, αλλά έχει πάντα το εφόδιο της λειτουργίας “ομάδας” και καλά λεφτά να ρίξει στην αγορά για να το βελτιωσει περισσότερα. Οπότε γενικά…μην τρελαινόμαστε!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments