Αθλητισμός

Εξελίξεις με τον Πιζάρο στην ΑΕΚ!

Εξελίξεις με τον Πιζάρο στην ΑΕΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Ροδόλφο Πιζάρο.

Στην… αγκαλιά της ΑΕΚ στέλνουν τον Ροδόλφο Πιζάρο οι Μεξικανοί!

Ο άσος της Ιντερ Μαϊάμι είναι διακαής πόθος του Ματίας Αλμέιδα, με τους ανθρώπους της Ενωσης να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Το πρέσινγκ της ΑΕΚ δείχνει να αποδίδει καρπούς, καθώς όπως αναφέρουν στη χώρα των Ατζέκων, Αλμέιδα και Πιζάρο βρίσκονται μια ανάσα από την επανένωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στο Μεξικό:

«Ο Ροδόλφo Πιζάρο θα ήταν κοντά στο να γίνει νέος παίκτης για την ΑΕΚ Αθηνών , μια ομάδα με επικεφαλής τον Ματίας Αλμέιδα, οπότε η εναλλακτική της επιστροφής στην Τσίβας απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kery News, για τις υπηρεσίες του μέσου ενδιαφέρεται η πρωταθλήτρια Ελλάδας της Α’ Κατηγορίας. Εάν συμβεί, ο Μεξικανός θα συναντηθεί ξανά με τους Ματίας Αλμέιδα και Ορμπελίν Πινέδα , με τους οποίους ήταν πρωταθλητής με την Τσίβας το 2017. Η Ίντερ Μαϊάμι είπε στον Πιζάρο ότι δεν σχεδίαζε και ως εκ τούτου έπρεπε να αναζητήσει εναλλακτικές επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του, γιατί με την άφιξη του Μέσι και τις πιθανές προσθήκες των Αντρές Ινιέστα, Νεϊμάρ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα , ο σύλλογος πρέπει να απελευθερωθεί. οι κουλοχέρηδες παικτών franchise.

Αρχικά συζητήθηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του Ροντόλφο Πιζάρο στην Τσίβας , αλλά ο λόγος που σταμάτησε τα πάντα είναι η σχέση του με την Αμαύρι Βεργκάρα . Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το 2018 ο Pizarro ήταν ένας από τους παίκτες που ενθάρρυναν την κίνηση των παικτών ενάντια στο ταμπλό λόγω της καθυστερημένης πληρωμής του έπαθλου για τους τίτλους που είχαν κερδίσει ένα χρόνο νωρίτερα.

Η σχέση του με τον Amaury θα είχε σπάσει και αυτό οδήγησε στην πώληση του στη Rayados de Monterrey για ένα ποσό περίπου 18 εκατομμυρίων δολαρίων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments