Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/7 – 16/7/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/7 – 16/7/2023
Με όνειρα αλλά και έντονη αμφιβολία θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εμάς. Μια εβδομάδα όπου παρολη την εξωστρέφεια που θα μας διακρίνει, θα έχουμε την τάση να είμαστε πιο καυστικοί. Τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου οι οποίες θα γίνουν στο ξεκίνημα της.

Την Κυριακή 09/07 Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, ενώ για τις αποφάσεις που θα πάρουν καλό θα ήταν να ακούσουν την διαίσθηση τους.

Την Δευτέρα 10/07 Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει ένταση και θα κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και με τάσεις εκδίκησης τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών. Επίσης, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), παράλληλα όμως θα εγκαινιάσει μια από τις πιο πιεστικές και έντονα συγκρουσιακές περιόδους της χρονιάς για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Τρίτη 11/07 Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες αλλά και εξωστρεφείς περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ πολλές εντάσεις κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων είναι πιθανόν να έχουν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας όμως, εξαιτίας της παρουσίας της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, οι εντάσεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών θα είναι αρκετές.

Την Τετάρτη 12/07 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, υπόσχεται εύκολες και τυχερές λύσεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν και στον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο.

Την Πέμπτη 13/07 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 14/07 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και θα βοηθήσει να απαλλαγούν από τα δεσμά που τους κρατάνε πίσω στη ζωή τους τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 15/07 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να θολώσει την κρίση και να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 16/07 Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τις επιλογές τους, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι: Δεν αφήνουμε τις αρνητικές σκέψεις να μας επηρεάσουν, αντίθετα κάνουμε όνειρα για το μέλλον και υποδεχόμαστε με χαρά τις αλλαγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments