Lifestyle

Αργύρης Αγγέλου: Έβαλε το κόκκινο μικροσκοπικό μαγιό του και έκανε ηλιοθεραπεία στην Κυψέλη

Αργύρης Αγγέλου: Έβαλε το κόκκινο μικροσκοπικό μαγιό του και έκανε ηλιοθεραπεία στην Κυψέλη

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Αργύρης Αγγέλου: «Kypseli beach!» εννοεί στο Μπαλκόνι του

Ο καταξιωμένος ηθοποιός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να φύγει για διακοπές και θέλοντας να μαυρίσει βρήκε άλλη λύση.Φόρεσε το μαγιό του και βγήκε στο μπαλκόνι του στην περιοχή της Κυψέλης όπου μένει και απόλαυσε την ηλιοθεραπεία. Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου που δημοσίευσε φωτογραφία του να κάνει ηλιοθεραπεία και με χιούμορ έγραψε στη λεζάντα: «Kypseli beach! #summervibes #sun #summerinathens».

View this post on Instagram

A post shared by Koita (@koita_magazine)

Με τα social media είμαι λίγο επιφυλακτικός. Η γενιά μου στα social media ονομάζεται boomer, κάτι που έμαθα πρόσφατα. Είναι εξαιρετικά καλό ότι παρέχουν την δυνατότητα στον οποιονδήποτε να επικοινωνήσει οτιδήποτε θέλει, αλλά προσωπικά το βρίσκω κι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Αυτό το μέτρο που θεωρώ κατά την γνώμη μου ότι χρειάζεται, το έχω εντοπίσει σε ελάχιστους. Με τρομάζουν οι άνθρωποι που έχουν άποψη για όλα στην κανονική ζωή, πόσο μάλλον στα socila media, τις περισσότερες φορές πίσω από ένα ανώνυμο προφίλ.

Όλοι τα ξέρουν όλα! Μου κάνει εντύπωση ότι πολλές φορές ενοχοποιείται το «δεν ξέρω» για κάτι. Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω… Αναρωτιέμαι και το παρατηρώ σαν κοινωνικό φαινόμενο», έχει πει σε συνέντευξή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments