Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Στη Χαλκιδική με τα νέα της κιλά και μπλε μαγιό στέλνει φιλιά

Βάσω Λασκαράκη: Στη Χαλκιδική με τα νέα της κιλά και μπλε μαγιό στέλνει φιλιά

Πηγή Φωτογραφίας: BOVARY

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη πόζαρε με μπικίνι μαγιό στην παραλία και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram χωρίς ίχνος ρετούς.

Η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο κάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική.

View this post on Instagram

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Η ηθοποιός πόζαρε με μπικίνι μαγιό στην παραλία και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram χωρίς ίχνος ρετούς.

«Ο σύζυγός μου έχει δύο παιδάκια. Είναι περίεργο στην αρχή, όταν έρχονται σε επαφή όλα αυτά τα παιδιά, αλλά είναι πολύ όμορφο να τα κοιτάς. Έχουν ένα ένστικτο κι αρχίζουν και χτίζουν μια σχέση μεταξύ τους. Πρέπει βέβαια, να είσαι πολύ ανοιχτός, γιατί αυτό ξεκινάει πρώτα από τους μεγάλους.

Όπως στα διαζύγια, τα παιδιά καταστρέφονται από τους μεγάλους, έτσι και στις ενώσεις, πάλι από τους μεγάλους ξεκινάει το κακό. Όταν ζεις με έναν σεφ, τρως πολύ. Ο δικός μας σεφ δεν βαριέται καθόλου να μαγειρεύει, γενικώς δεν του αρέσει αυτή η λέξη, παθαίνει υστερία.

Κάτι δουλεύει μέσα του διαρκώς. Δεν έχει τελειώσει η μπαταρία. Στο πρώτο ραντεβού φάγαμε θαλασσινά, στο δεύτερο ήμασταν πιο άνετα να πάμε να φάμε, ήμασταν κάπου στο Χαλάνδρι.

Είχα τελειώσει το γύρισμα και του λέω “ξέρω ένα καλό μαγαζί εδώ γύρω” και μου λέει “έχει κάτι κρεατικό;”. Του λέω “ναι, έχει παϊδάκια”», έχει πει σε συνέντευξή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments