Αθλητισμός

ΑΕΚ μεταγραφές: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση του Νέστορ Αραούχο

ΑΕΚ μεταγραφές: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση του Νέστορ Αραούχο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει ξανά δίαυλο επικοινωνίας με την Αμέρικα για την απόκτηση του Μεξικανού στόπερ Νέστορ Αραούχο.

Όπως αποκάλυψε χθες (11/7) το SPORT24 η ΑΕΚ είχε επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στο κόλπο της απόκτησης του Μεξικανού κεντρικού αμυντικού, Νέστορ Αραούχο. Αυτός ήταν άλλωστε εξαρχής ο πρώτος στόχος και διακαής πόθος του προπονητή της ομάδας Ματίας Αλμέιδα.

Αν και αρχικά ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει ενστάσεις σχετικά με το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ευρώπη, καθώς μόλις πέρυσι το καλοκαίρι γύρισε στο Μεξικό από τη Θέλτα επειδή ήθελε να συνεχίσει εκεί το ποδόσφαιρο και να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του, τελικά το status της τωρινής ομάδας του τον έκανε να το σκεφτεί ξανά. Ασφαλώς μέτρησε πολύ και το pressing του ίδιου του προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος με προσωπική επαφή τον έπεισε ότι η Ένωσή είναι ο ιδανικός προορισμός σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν ξανά στο κόλπο το τελευταίο δεκαήμερο και κάπου ήταν φως φανάρι ότι με αυτόν τον ποδοσφαιριστή ασχολήθηκαν ξανά δυνατά για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, από τη στιγμή που και η ίδια η ΠΑΕ επικοινωνούσε προς τα έξω ότι οι προσπάθειες της είχαν στραφεί εκ νέου στην εξασφάλιση συμφωνίας με το νούμερο ένα στόχο για τον Ματίας Αλμέιδα.

Πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments