Αθλητισμός

Ίνμπομ Χουάνγκ: Το “κομπιούτερ” του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για μια θρυλική σεζόν

Ίνμπομ Χουάνγκ: Το “κομπιούτερ” του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για μια θρυλική σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Κορεάτης μέσος ανεβάζει ολοένα και περισσότερο στροφές στην προετοιμασία στην Αυστρία.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν το “κομπιούτερ” του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν. Ο Κορεάτης μέσος ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι του ερυθρόλευκου άξονα και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προσδοκά πολλά από αυτόν και φέτος.

Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Αυστρία, ο Χουάνγκ μπήκε σε διαχείριση, με τον Κορεάτη να ακολουθεί σε κάποιες προπονήσεις ειδικό πρόγραμμα, ενώ στο ίδιο πλαίσιο δεν αγωνίστηκε στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Σλοβάτσκο. Το σκεπτικό είναι να αποφευχθεί ένας ενδεχόμενος τραυματισμός, εξαιτίας και της κόπωσης.

Η έντονη σεζόν του Χουάνγκ

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ιδιαιτέρως απαιτητική για τον Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης μέσος αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις. Στη Stoiximan Super League είχε 2.685 λεπτά συμμετοχής, τα περισσότερα από τον κάθε παίκτη των ερυθρόλευκων.

Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως ο Χουάνγκ κατά τη διάρκεια της σεζόν εκπροσώπησε την εθνική ομάδα της Νοτίου Κορέας στο Μουντιάλ, αγωνιζόμενος στα τέσσερα παιχνίδια με Ουρουγουάη, Γκάνα, Πορτογαλία και τη Βραζιλία στους 16. Ήταν μάλιστα από τους κορυφαίους, χάνοντας μόνο το τελευταίο μισάωρο του τελευταίου παιχνιδιού.

Με την εθνική του ομάδα συνέχιζε να αγωνίζεται και τον Μάρτιο, κόντρα σε Κολομβία και Ουρουγουάη, ενώ τον Ιούνιου έπαιξε απέναντι στο Περού και το Σαλβαδόρ. Οι υποχρεώσεις του έληξαν στις 20 Ιουνίου, πήρε έξτρα άδεια από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην Αθήνα λίγες ώρες πριν πετάξει η ομάδα του για την Αυστρία σύμφωνα με το sport24.gr

Με λίγα λόγια, το διάστημα ξεκούρασης για τον Χουάνγκ ήταν λίγο, καθώς έπιασε ξανά δουλειά με τους ερυθρόλευκους για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σταδιακά όμως ο Χουάνγκ ανεβάζει στροφές. Αυξάνει την έντασή του στις προπονήσεις και μένει να φανεί εάν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής (14/7) απέναντι στη Νόρτζελαντ στο Σβατς σύμφωνα με το sport24.gr

Πάντως, σε άσκηση της προπόνησης των προηγούμενων ημερών έδειξε ακόμη μία φορά για τι είναι ικανός. Έκανε μία ωραία ντρίμπλα πάνω στον Ζινκερνάγκελ και στη συνέχεια έκοψε τον Πέπε, ακούγοντας τα συγχαρητήρια από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments