Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ένας νέος και δύο… παλιοί ο καινούριος άξονας του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Ένας νέος και δύο… παλιοί ο καινούριος άξονας του Ολυμπιακού
Η τριάδα του κέντρου του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να διαμορφώνεται στο μυαλό και τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού της ομάδας

Ένας νέος και δύο… παλιοί (ο ένας εκ των δύο βέβαια είναι για καλά… παλιός) θα απαρτίζουν τον καινούριο άξονα του Ολυμπιακού σε αυτή τη πρώτη φάση και ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε ήδη τις πρώτες του φετινές μεταγραφές. Η μία εκ των 2, αυτή του εξαριού Βιθέντε Ιμπόρα (που βέβαια μπορεί να κάνει πολλά ακόμα στο γήπεδο και ως δημιουργικός χαφ και σκόρερ) είναι για έναν παίκτη που θα είναι βασικός.

Ο Ιμπόρα λοιπόν είναι το νέο πρόσωπο. Ο έμπειρος χαφ μπροστά από τους 2 στόπερ της ομάδας. Ποιοι είναι οι άλλοι δύο στο 4-2-3-1; Ο Ινμπόμ Χουάνγκ ως οκτάρι και ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Κώστας Φορτούνης να είναι πίσω από τον φορ αλλά και εναλλάσσεται κιόλας με παίκτες όπως ο Μπιέλ, αλλάζοντας πλευρές και λειτουργώντας ως εξτρέμ.

Σε αυτή τη φάση εάν βγάλουμε έξω τη θέση του τερματοφύλακα και του δεξιού μπακ ερωτηματικά υπάρχουν για τον αριστερό μπακ για την περίπτωση που πουληθεί ο Ρέαμπτσιουκ και για τουλάχιστον τη μία εκ των 2 θέσεων των εξτρέμ. Για τη θέση του φορ υπάρχει ο Αραμπί – που στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι ο μόνος καθαρόαιμος φορ αλλά και βασικός – αλλά για εκεί θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης ενώ για την πρώτη ομάδα είναι στα υπ’ όψιν και ο Αλγκασίμ Μπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments