Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Ονομα – έκπληξη” η επόμενη κίνηση των Αγγελόπουλων

Ολυμπιακός: “Ονομα – έκπληξη” η επόμενη κίνηση των Αγγελόπουλων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Έντονη φημολογία για διαπραγματεύσεις

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται κοντά στην απόκτηση του Λουκ Σίκμα από την Άλμπα Βερολίνου, με τον Αμερικανό να είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Λουκ Σίκμα είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τη θέση «4» και θέλει να τον φέρει στον Πειραιά, ώστε να πλαισιώσει τον Άλεκ Πίτερς.

Ο 34χρονος φόργουορντ, είναι «ελεύθερος» αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την Άλμπα Βερολίνου. Πλέον, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη, ώστε να καλυφθεί το κένο που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοβ για το NBA, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Λουκ Σίκμα, πέρυσι έπαιζε κατά μέσο όρο 22:28 λεπτά, προσφέροντας 7.6 πόντους (54%διπ., 29%τριπ.), 5.3 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ με συνολική αξιολόγηση 12.5 (PIR). Ο 33χρονος φόργουορντ, είναι ένας παίκτης με εμπειρία από την Euroleague, με υψηλό μπασκετικό IQ και δεδομένου του μέσου όρου των ασίστ, ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Γιώργου Μπαρτζώκα βοηθώντας στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, που θέλει ο Έλληνας κόουτς να βλέπει από την ομάδα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments