Αθλητισμός

“Βούιξε η πιάτσα” για Βόλο και Βαλμπουενά

“Βούιξε η πιάτσα” για Βόλο και Βαλμπουενά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Γάλλος θέλει Ελλάδα και ήδη έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις

Ματιέ Βαλμπουενά: Την καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει ολοκληρώσει, επίσημα ο Γάλλος άσος, που όμως φαίνεται ότι δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Για τα σχέδιά του αφού κρεμάσει τα ποδοσφαιρική του παπούτσια, που λίγο-πολύ τα προανήγγειλε, θα σας μιλήσουμε άλλη φορά. Σημασία έχει, τώρα, να δούμε πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Γιατί η πιάτσα έχει βουίξει ότι θα παίξει μπάλα για μια σεζόν στον Βόλο, αφού θέλει να παίξει μπάλα για μια ακόμα σεζόν, πριν ακόμα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό!

Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος φαίνεται ότι μια ακόμα φορά κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ξαναρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί δεν είναι μόνο η περίπτωση του Βαλμπουενά, που όλοι υποστηρίζουν ότι πηγαίνει… συστημένος στον Βόλο. Είναι και ο δανεισμός του Φώτη Κίτσου νωρίτερα, αν και ο νεαρός άσος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Κύπρο – Ειδικά από τη στιγμή που δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα η ομάδα να πουλήσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Άρα εδώ χρειάζεται να βγάλουμε για άλλη μια φορά το καπέλο στον ισχυρό άνδρα του Βόλου, που γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται καταστάσεις προς όφελος της ομάδας του.

Για να επιστρέψουμε στον Ματία Βαλμπουενά, ο πιθανότερος προορισμός του είναι ο Βόλος. Αν δεν προχωρήσει με την ομάδα τής Μαγνησίας φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ομάδα τού αραβικού ποδοσφαίρου. Επίσης, υπάρχει κλαμπ από την Κύπρο (μεγάλη ομάδα!) που έχει προσεγγίσει τον μάνατζέρ του, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρεθεί ομάδα από τη Ligue 1 στη Γαλλία για να του δώσει συμβόλαιο!

Για παράδειγμα η Ναντ, που δεν την αναφέρουμε τυχαία και καλό θα ήταν να κρατήσουμε σε μια άκρη τού μυαλού μας το όνομά της. Για την ώρα, όμως, δεν φαίνεται να έχει άλλη πρόταση στα χέρια του πλην του Βόλου, ενώ και ο Ματιέ θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα γιατί του αρέσει πολύ η χώρα μας.

Τι σημαίνει, βέβαια, να βρεθεί ο Βαλμπουενά στον Βόλο; Μα εδώ μιλάμε για ομάδα που μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε καν και, κατά συνέπεια, πιθανή έλευση του Ματιέ θα προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού. Στον Βόλο, φυσικά, δεν θα βρει μεγάλο συμβόλαιο, αλλά δεν λείπουν τα λεφτά από την τσέπη του Βαλμπουενά. Τι σημαίνει, πρακτικά αυτό; Αν το μεγαλύτερο συμβόλαιο του Βόλου είναι 200.000-300.000 ευρώ, ο Γάλλος άσος θα τον πάρει για να νιώσει ότι η ομάδα τον υπολογίζει, χωρίς όμως από την άλλη να έχει σχέση αυτό το ποσό με τα χρήματα που έχει μάθει να υπογράφει συμβόλαια…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments