Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: H αγκαλιά και τα “ιδιαίτερα” του Λουτσέσκου στον Στέφανο Τζίμα

ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: H αγκαλιά και τα “ιδιαίτερα” του Λουτσέσκου στον Στέφανο Τζίμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

O Ραζβάν Λουτσέσκου περίμενε πως και πως τον Στέφανο Τζίμα

Ραζβάν Λουτσέσκου περίμενε πως και πως τον Στέφανο Τζίμα να μπει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του νεαρού επιθετικού με την Εθνική Νέων.

Ο 17χρονος φορ του «Δικεφάλου» ταξίδεψε απευθείας από τη Βαλέτα για το Τέχελεν και έπεσε… στα βαθιά. Πήρε χρόνο συμμετοχής, γύρω στα δεκαπέντε λεπτά, στο φιλικό με την Γκενκ προκειμένου να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.

Με τον Μπουανά Σαμάτα να έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (16/7) και να περιμένει μέχρι την Τρίτη (18/7) ή την Τετάρτη (18/7) να κάνει την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου «καίγεται» για να βάλει τον μικρό στην εξίσωση ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπεϊτάρ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Είναι χαρακτηριστικό το «τετ α τετ» του Ρουμάνου προπονητή με τον Στέφανο Τζίμα στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (13/7) στο Τέχελεν, δίνοντας συνεχώς συμβουλές στον νεαρό επιθετικό.

Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να κάνει «ιδιαίτερα» στον 17χρονο ποδοσφαιριστή εξηγώντας του ακριβώς το τι θέλει και τι περιμένει να βλέπει από εκείνον στον αγωνιστικό χώρο.

Το βασικό ζητούμενο για τον προπονητή είναι να μπορέσει ο Τζίμας να βρει τα πατήματά του και να έχει ισορροπία στα όσα βιαστικά πολλές φορές, λόγω ενθουσιασμού, κάνει στο γήπεδο.

«Ξέρω πως θέλεις να τα δίνεις όλα στο παιχνίδι, αλλά καμιά φορά υπερβάλλεις επειδή είσαι νεαρός γι’ αυτό πρέπει να βρούμε την ισορροπία σου», ήταν κάποιες χαρακτηριστικές ατάκες-συμβουλές του Λουτσέσκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments