Lifestyle

Margot Rοbbie: Η Ξανθιά Barbie αντικαθιστά το ροζ με μίνι σατέν κόκκινο φόρεμα

Margot Rοbbie: Η Ξανθιά Barbie αντικαθιστά το ροζ με μίνι σατέν κόκκινο φόρεμα

Πηγή Φωτογραφίας: InStyle

Ένα πολύ διαφορετικό στυλ από τις τελευταίες girly εμφανίσεις της.

Η παγκόσμια περιοδεία της ταινίας Barbie μας έχει προσφέρει απολαυστικές εμφανίσεις στις αποχρώσεις του ροζ. Η Margot Robbie, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα σύνολά της στο ροζ χαλί, πολλά από τα οποία αποτίουν φόρο τιμής σε εμβληματικές κούκλες Barbie.

View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Στην πρεμιέρα του Λονδίνου χθες το βράδυ, η Αυστραλή ηθοποιός εντυπωσίασε με ένα φόρεμα Vivienne Westwood σε ντελικάτη baby pink απόχρωση. Αυτό το φόρεμα, εμπνευσμένο από τη Barbie “Enchanted Evening”, που κυκλοφόρησε αρχικά το 1960 και αναπαρήχθη το 1995, περιελάμβανε έναν κορσέ και μια μακριά φούστα, ενώ η Robbie ολοκλήρωσε το look με μια λευκή ετόλ, μακριά γάντια και ένα μαργαριταρένιο choker. Ωστόσο, αργότερα το βράδυ, η σταρ επέλεξε ένα πολύ διαφορετικό στυλ από τις τελευταίες girly εμφανίσεις της.

Στο δεύτερο μισό της βραδιάς της για την προώθηση της ταινίας Barbie στο Λονδίνο, η Margot άλλαξε για να φορέσει ένα σούπερ μίνι φόρεμα.

Σχεδιασμένο από την Τουρκο-Βρετανίδα σχεδιάστρια Dilara Fındıkoğlu —απόφοιτη του CSM—το εξαιρετικά κοντό κατακόκκινο σατέν φόρεμα ήταν στράπλες, τονισμένο στη μέση και είχε επένδυση με κορσέ στο μπροστινό μέρος. Η Margot ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα ασορτί ζευγάρι κόκκινα πέδιλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments