Ελλάδα

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού στο pagenews.gr: Υπάρχουν αρκετές εστίες

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού στο pagenews.gr: Υπάρχουν αρκετές εστίες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/Screenshot

Η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη στο pagenews.gr για τη φωτιά στον Κουβαρά

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η εικόνα της φωτιάς στον Κουβαρά Αττικής (19:54-17 Ιουλίου). Η πυρκαγιά από την έναρξή της εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κάλυψε 12 χιλιόμετρα σε δύο ώρες και έγινε απειλητική προκαλώντας υλικές ζημιές.

Το pagenews.gr επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, Δήμητρα Ράπτη η οποία ανέφερε (19:45/17 Ιουλίου): “Οι άνεμοι έχουν ελλατωθεί, ωστόσο υπάρχουν αρκετές εστίες σε Ανάβυσσο, Σαρωνίδα, Καλύβια. Μαζεύουμε νερά και τα δίνουμε όπου χρειάζεται. Οι πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί”.

Η πυρκαγιά στον Κουβαρά κάλυψε 12 χιλιόμετρα σε δύο ώρες λόγω των ισχυρών ανέμων

Η πυρκαγιά από την έναρξή της εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κάλυψε 12 χιλιόμετρα σε δύο ώρες και έγινε απειλητική προκαλώντας υλικές ζημιές, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιό.

«Το ΓΕΕΘΑ έχει διαθέσει προσωπικό 20 ατόμων ως πεζοπόρα τμήματα και το Λιμενικό Σώμα 4 φουσκωτά και με τη βοήθεια δύο ακόμη αλιευτικών περιπολούν στην ακτογραμμή της Παλαιάς Φώκαιας για ενδεχόμενη επέμβασή τους. Μεγάλος είναι και ο αριθμός των εθελοντών πυροσβεστών και των εθελοντικών ομάδων που επιχειρούν. Ταυτόχρονα ισχυρές δυνάμεις έχει διαθέσει και η Ελληνική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ η Περιφέρεια Αττικής έχει διαθέσει μεγάλο αριθμό υδροφόρων οχημάτων. Η πυρκαγιά από την έναρξή της εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κάλυψε 12 χιλιόμετρα σε δύο ώρες έγινε απειλητική προκαλώντας υλικές ζημιές» ανέφερε ο ίδιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments