Trash

Πανικός με τραγουδίστρια – Προκαλεί καλοκαιριάτικα – Βγάζει… μάτι η ΦΩΤΟ χωρίς σουτιέν

Πανικός με τραγουδίστρια – Προκαλεί καλοκαιριάτικα – Βγάζει… μάτι η ΦΩΤΟ χωρίς σουτιέν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Άκρως αποκαλυπική καθώς αποφάσισε να φορέσει ένα λευκό μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν...

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι από τις πιο «καυτές» παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η τραγουδίστρια, που είχε την πρώτη της επαφή με την μουσική βιομηχανία σε ηλικία 14 ετών, λατρεύει τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και να πειραματίζεται με διάφορα λουκ.

Αυτό σημαίνει πως πειράζει και τα μαλλιά της και τις στιλιστικές της επιλογές, δείχνοντας πως ξέρει πώς να ανεβάζει το «θερμόμετρο».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο