Αθλητισμός

Ρέμπρατσα: “Καλύτερα να βγει ένατη η Σερβία, παρά ένας ξένος να φέρει το χρυσό”

Ρέμπρατσα: “Καλύτερα να βγει ένατη η Σερβία, παρά ένας ξένος να φέρει το χρυσό”

Πηγή Φωτογραφίας: basketbook.gr

Θέση στο ζήτημα των νατουραλιζέ παικτών στην εθνική Σερβίας πήρε ο Ζέλικο Ρέμπρατσα

Το θέμα της συμμετοχής νατουραλιζέ παικτών στις εθνικές ομάδες έχει διχάσει αρκετό κόσμο, με την άποψη πως ξένοι αθλητές δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες να εκπροσωπεί και τον Ζέλικο Ρέμπρατσα.

Μετά τον Βλάντιμιρ Στίματς και ο Ζέλικο Ρέμπρατσα τάχθηκε ενάντια στη συμμετοχή νατουραλιζέ αθλητών στην εθνική Σερβίας εκφράζοντας κάθετα την αντίθεσή του σε αυτό το ζήτημα.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και διεθνής με την Σερβία, μίλησε στην Kurir, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως προτιμά να η χώρα του να καταταγεί ένατη, παρά πρώτη με τη συμμετοχή ξένου παίκτη.

Ερωτηθείς για το αν η εθνική Σερβίας χρειάζεται νατουραλιζέ δήλωσε: “Όχι. Δεν είναι σύλλογος. Η εθνική ομάδα είναι δική μας, μία ομάδα από τους καλύτερους παίκτες στη χώρα και θα προτιμούσα να τερματίσουμε ένατοι παρά ένας ξένος να μας φέρει το χρυσό.

Η επιλογή της εθνικής ομάδας προϋποθέτει παίκτες που έχουν γεννηθεί εδώ, όλα τα άλλα είναι φιλοσοφίες και μη ρεαλιστική εικόνα του μπάσκετ. Έχουμε προοπτικές, αλλά πρέπει να δουλέψουμε και να σταματήσουμε να ψάχνουμε για σύντομους δρόμους για την επιτυχία, επειδή δεν υπάρχουν”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments