Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Δίνει απόψε τον πρώτο “τελικό” της χρονιάς

Παναθηναϊκός: Δίνει απόψε τον πρώτο “τελικό” της χρονιάς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τον πρώτο "τελικό" της χρονιάς δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει στο Κόζιτσε της Σλοβακίας τη Ντνίπρο (21:00, LIVE Panathinaikos24.gr Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 στο Κόζιτσε της Σλοβακίας τη Ντνίπρο στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League με στόχο τη νίκη η οποία θα του δώσει το δικαίωμα να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της Λεωφόρου την 1η Αυγούστου.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί τον πρώτο μεγάλο “τελικό” της σεζόν, καθώς σε περίπτωση νίκης και μετέπειτα πρόκρισης, οι “πράσινοι” εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League, ενώ για να συνεχίσουν στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μαρσέιγ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αποστολή του “τριφυλλιού” βρίσκεται στη Σλοβακία από το πρωί της Δευτέρας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή προχωρώντας μάλιστα σε αλλαγή στη λίστα, αφού αντικατέστησε τον Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ με τον Ζέκα, προκειμένου να υπάρχει μια επιπλέον λύση στον άξονα. Εκτός έχει μείνει ο μόνιμα απών Γκάνεα, καθώς και ο Άνταμ Τσέριν.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Σέρβος τεχνικός είναι αρκετά πιθανό να παρατάξει τους ίδιους έντεκα με το τελευταίο φιλικό κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο. Ο Μπρινιόλι στην εστία, με τους Μάγκνουσον και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά ο Χουάνκαρ έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Μλαντένοβιτς, ενώ δεξιά “παίζεται” μια θέση μεταξύ του Βαγιαννίδη και του Κώτσιρα. Ρούμπεν, Κλεϊνχέισλερ και Τζούριτσιτς οι επικρατέστεροι για τον άξονα, με τον Μπερνάρ πιθανό αριστερό εξτρέμ, τον Παλάσιος δεξιά και τον Σπόραρ στην κορυφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments