Αθλητισμός

Ρεάλ: Αθωώθηκε ο Βαλβέρδε για τη γροθιά που φέρεται να έδωσε στον Μπαένα της Βιγιαρεάλ

Ρεάλ: Αθωώθηκε ο Βαλβέρδε για τη γροθιά που φέρεται να έδωσε στον Μπαένα της Βιγιαρεάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter the athletic football

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε αφήνει οριστικά πίσω του τις κατηγορίες που δέχτηκε από τον Άλεξ Μπαένα της Βιγιαρεάλ πως του επιτέθηκε τον περασμένο Απρίλιο, με την επιτροπή του πρωταθλήματος να αποφασίζει την αθώωσή του παίκτη της Ρεάλ.

Η αναμέτρηση Ρεάλ – Βιγιαρεάλ του περασμένου Απριλίου στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” ήταν ένα από εκείνα τα ματς της La Liga την περασμένη σεζόν που απασχόλησαν πάρα πολυ την ισπανική φίλαθλη κοινή γνώμη και η αιτία δεν ήταν κάτι που συνέβη στο χορτάρι αλλά εκτός γηπέδου.

Οι φερόμενοι ως πρωταγωνιστές ήταν ο Φεντερίκο Βαλβέρδε της Ρεάλ και ο Άλεξ Μπαένα της Βιγιαρεάλ, με τον παίκτη του κίτρινου υποβρυχίου να διαρρέει στα ισπανικά ΜΜΕ πως δέχτηκε επίθεση με μπουνιά στο πάρκινγκ του σταδίου από τον συνάδελφό του και τον Ουρουγουανό να αντιμετωπίζει κίνδυνο για αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών.

Όλος αυτός ο σάλος είχε ως αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει τη νομική οδό, όπου εκεί όμως δικαιώθηκε ο Βαλβέρδε, με την επιτροπή του πρωταθλήματος να εξετάζει όλα τα στοιχεία που είχε στα χέρια της και να αποφασίζει την αθώωσή του.

Σύμφωνα με αναφορές από ισπανικά μίντια, το γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αθώωσή του ήταν κάποιες “τρύπες” που υπήρχαν στην ιστορία του Μπαένα, με τον μέσο της Βιγιαρέαλ να αναφέρει μεταξύ άλλων πως παρόντας στο περιστατικό ήταν ο Άλβαρο Οντριοθόλα και οι κάμερες στο πάρκινγκ να τον διαψεύδουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments