Lifestyle

Μοιράζει χρήμα ο Ατζούν για το “Survivor All Star 2” – Τα 18 ονόματα που συζητούν

Μοιράζει χρήμα ο Ατζούν για το “Survivor All Star 2” – Τα 18 ονόματα που συζητούν

Πηγή Φωτογραφίας: iEidiseis

Σε ποιους έκανε κρούση για το νέο ριάλιτι, τι θα γίνει με τους... τιμωρημένους και ποιοι έκλεισαν ήδη το τηλέφωνο στην παραγωγή...

Εξελίξεις με «καυτά» ονόματα, «άκυρο» και μία μεγάλη αλλαγή… έρχεται!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αλλά ακόμα κάτι επίσημο δεν υπάρχει. Αυτό μόνο που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι θα παρακολουθήσουμε μία νέα εκδοχή του Survivor All Star, εκείνου του Survivor All Star 2. Ο λόγος φανταζόμαστε είναι αυτονόητος, μιας και η τηλεθέαση δεν πήγε στα επίπεδα που θέλανε με τα απανωτά λάθη την περασμένη χρονιά.

View this post on Instagram

A post shared by Ασημίνα Χατζηανδρέου (@asixatz_)

Ήδη έχουν βγει προς τα έξω κάποια ονόματα που ίσως δούμε να μπαίνουν στο Survivor All Star 2. Μερικά από αυτά είναι της Κατερίνας Δαλάκας, του Στάθη Σχίζα, του Άρη Σοϊλέδη, της Σοφιάννας Αβραμάκη, του Νικογιάννη, του Χάρη Γιακουμάτου, Τριαντάφυλλος, Μαίη Εμμανουηλίδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Γιώργος Κατσαούνης, Ορέστης Τσάνγκ, Ειρήνη Παπαδοπούλου, παράλληλα δεν είναι απίθανο να μπουν και παίκτες που αποβλήθηκαν όπως ο Ηλίας Γκότσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η ακόμα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ονόματα πολλά με το τσουβάλι όπως παρατηρείτε, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε είναι ότι βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις. Σίγουρα θέλει να έχει μέσα ό,τι καλό κυκλοφορεί από παίκτες που πέρασαν από προηγούμενα reality.

Το περσινό λάθος θέλει να αποφευχθεί πάντως. Ο Ατζούν δεν είναι διατεθειμένος να αποτύχει και πάλι. Η αλήθεια είναι ότι μία μάχη Κατσούλη, Σοϊλέδη θα ήταν ιδανική, αλλά δύσκολο να το δούμε. Αν και μεταξύ μας τα λεφτά είναι πολλά και όλα είναι υπαρκτά.

Παράλληλα θεωρείται απίθανο και ήδη έχουν πει ΟΧΙ, Τζέιμς Καφετζής και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ και ο Νίκος Μπάρτζης απίθανο να ξανά μπει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments