Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Χαιρέτησε την Μαρία Ιωαννίδου με ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα

Τριαντάφυλλος: Χαιρέτησε την Μαρία Ιωαννίδου με ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Μαριάντα Πιερίδη κράτησε το καπέλο της Μαρίας Ιωαννίδου, κάνοντας πως κρύβει το «φιλί»

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό του Καλοκαίρι Yes και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τον αέρα της. Η χορεύτρια, αφού είπε στη Μαριάντα Πιερίδη να της φιλήσει το χέρι, προχώρησε παρακάτω για να την υποδεχθεί ο Τριαντάφυλλος.

«Εγώ δεν ξέρω πώς να σας χαιρετήσω;» ρώτησε ο Τριαντάφυλλος και έλαβε την αποστομωτική απάντηση από την Μαρία Ιωαννίδου: «Με ένα παθιασμένο φιλί το στόμα». «Αλήθεια λες; Έλα» συνέχισε ο τραγουδιστής.

Η Μαριάντα Πιερίδη κράτησε το καπέλο της Μαρίας Ιωαννίδου, κάνοντας πως κρύβει το «φιλί» τους και στο πλατό ξέσπασαν γέλια.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Κάλυψη οικονομίας, αγορών και επιχειρήσεων. Οικονομικός δημοσιογράφος με εμπειρία σε digital media και ανάλυση οικονομικής – πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο