Ελλάδα

Πτώση Canadair: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά

Πτώση Canadair: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά

Πηγή Φωτογραφίας: newsbreak.gr//eurokinissi

Η σύζυγος του Χρήστου Μουλά διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ο προεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοίνωσε πως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια αποφασίστηκε η βουλη να «υιοθετήσει» το αγέννητο αυτο παιδί. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, τηλεφώνησε στον κ. Τασούλα ώστε να διερευνήσει την δυνατότητα αυτην.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας δέχθηκε αμέσως και αναφερθηκε στο θέμα αυτην στην ολομέλεια που ειναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.Η Βουλή, στηρίζει οικονομικά τα παιδιά των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος των ενόπλων δυνάμεων αλλά και των σωμάτων ασφαλείας έως τα 25 έτη τους με ένα συμβολικό ποσο που καταβάλλεται ετησίως.

Τελετή-φόρος τιμής στη μνήμη των δύο πεσόντων αεροπόρων μας

Tιμητική τελετή για τους δύο ήρωες πιλότους μας, Χρήστο Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που “έφυγαν” κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους στην Εύβοια, όταν το Canadair τους συνετρίβη λίγο μετά την προτελευταία ρίψη νερού έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στην τελετή μνήμης έδωσαν το παρών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έγινε τιμητική έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, η οποία θα κυματίζει μεσίστια λόγω του τριήμερου πένθους που έχει κηρυχθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments