Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι δύο εσωτερικές μεταγραφές που θα χρειαστούν στην ομάδα

Ολυμπιακός: Οι δύο εσωτερικές μεταγραφές που θα χρειαστούν στην ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι δύο χαφ έδειξαν στον φιλικό αγώνα με τη Ρέιντζερς πως είναι ικανοί να δώσουν λύσεις σε όλες τις θέσεις του άξονα για τον Ολυμπιακό για το προσεχές διάστημα

Μία οι συγκυρίες, μία το τσεκάρισμα του ρόστερ από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού και φυσικά ο κομβικός ρόλος της διάθεσης των ίδιων των παικτών και της εικόνας τους. Άλλωστε όπως είπε ο ίδιος ο κόουτς Μαρτίνεθ το πλέον σημαντικό είναι το τι διάθεση βγάζει ο κάθε παίκτης και η προσπάθειά του.

Αναφερόμαστε φυσικά στη συνθήκη που έφερε ξανά στο προσκήνιο δύο χαφ. Ανέλπιστα τον Ζοάο Καρβάλιο καθότι παρά τα χαρακτηριστικά του σχεδόν κανείς δεν περίμενε τέτοιο πρόσωπο στην προετοιμασία και τέτοια εμφάνιση με τη Ρέιντζερς αλλά και τον Μαντί Καμαρά, που όταν βρίσκεται στην κατάλληλη κατάσταση όλοι ξέρουν το τι μπορεί να δώσει.

Η εμφάνιση των δύο παικτών με τη Ρέιντζερς και τη φιλική νίκη με 1-3 έβγαλε στην επιφάνεια τη δυνατότητά τους να βοηθήσουν και να προσφέρουν και στη συνέχεια. Ο Μαντί είναι παίκτης ικανός να παίξει ως εξάρι, οκτάρι αλλά και δεκάρι. Να αγωνιστεί δηλαδή και στις 3 αυτές θέσεις, δίνοντας λύσεις και στο σκοράρισμα. Ένας Μαντί Καμαρά που εάν δεν πουληθεί (με προτάσεις 4 ή 5 εκατ. ευρώ αυτό δεν θα γίνει καθώς ο Ολυμπιακός θέλει το λιγότερο 8) θα υπολογίζεται κανονικότατα. Ο Καρβάλιο μπορεί να καλύψει τις θέσεις Νο8 και Νο10, επίσης βοηθώντας δημιουργικά αλλά και στο σκοράρισμα.

Άρα δύο μέσοι με δυνατότητα να δώσουν λύσεις και σημαντικές τις οποίες χρειάζεται αυτήν την περίοδο ο Ολυμπιακός. Και ενώ ο Καρβάλιο είχε κερδίσει με το σπαθί του το δικαίωμα να έχει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν ο Μαντί εάν δεν υπήρχαν τα προβλήματα με τους Ινμπόμ Χουάνγκ και Μπουχαλάκη (τα θέματα ετοιμότητάς τους) δεν θα είχε παίξει στην αναμέτρηση της Σκωτίας. Άρα εάν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα ίσως να μην ξεκινούσε ή απλά να έπαιρνε χρόνο ως αλλαγή.

Ο καλός Μαντί δεν είναι απλά χρήσιμος για τον Ολυμπιακό. Είναι υπεραπαραίτητος. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει σε αυτή τη φάση δύο εσωτερικές μεταγραφές για τον άξονά του. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν έχει δρομολογηθεί και μεταγραφή ενός ακόμα χαφ (κεντρικού). Με βάση το διαθέσιμο ρόστερ πάντως σε πρώτο – και βασικό – πλάνο – για το κέντρο είναι ο Ιμπόρα ως εξάρι, ο Ινμπόμ ως οκτάρι και ο Φορτούνης ως δεκάρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments