Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι παθογένειες της περσινής ομάδας επέστρεψαν

ΠΑΟΚ: Οι παθογένειες της περσινής ομάδας επέστρεψαν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τα προβλήματα κι αδυναμίες του ΠΑΟΚ καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς δεν ήταν κρυφά, ωστόσο δύο μήνες μετά το τέλος της, εμφανίστηκαν και πάλι.

Η δυστοκία που τον ταλαιπώρησε πέρσι έκανε την εμφάνιση της και στον νέο ΠΑΟΚ, που δείχνει να κουβαλάει ακόμα πάνω του της παθογένειες του… παλιού.

Κι όταν το πέναλτι δεν μπαίνει στο 11′ για να «ξεκλειδώσει» το ματς, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Προφανώς και o ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην Ιερουσαλήμ, αλλά κατάφερε να βάλει ξανά δύσκολα στον εαυτό του. Όχι μόνο χθες,  αλλά από την αρχή του φετινού καλοκαιριού.

Η καθυστέρηση στο μεταγραφικό μέτωπο ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να παίξει τον πρώτο του καλοκαιρινό «τελικό» με φορ τον Μπράντον Τόμας, κόντρα σε έναν αντίπαλο που πάρκαρε, όπως είναι λογικό, ένα λεωφορείο πέντε ατόμων μπροστά από την εστία του.

Τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες του Ισπανού είναι γνωστό πως δεν τον ευνοούν σε ένα παιχνίδι τέτοιου είδους κι είμαι σίγουρος πως αν ο Σαμάτα είχε έρθει μια εβδομάδα νωρίτερα, θα ξεκινούσε αυτός.

Ωστόσο ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και η ιστορία δεν γράφεται με το «αν». Ο ΠΑΟΚ με αυτά τα δεδομένα, και με αυτά τα πρόσωπα, θα κληθεί να κάνει στο Ισραήλ τη δουλειά που δεν έκανε στην Τούμπα. Δύσκολο ή εύκολο, πρέπει να το κάνει. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κουβαλάει τις επιπτώσεις ενός ακόμα πρόωρου αποκλεισμού, σε όλη την πορεία του στη σεζόν.

Για να μην τρελαθούμε, η Μπεϊτάρ δεν είναι κάποιο μεγαθήριο που το 0-0 της Τούμπας θα… τρομάξει τον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς του Ισραήλ. Εξακολουθώ να πιστεύω, παρά το «στείρο» 0-0 της Τούμπας ότι η πρόκριση είναι ακόμα στα χέρια της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Εν ολίγοις ότι από την εικόνα του ΠΑΟΚ θα κριθεί η έκβαση και το αποτέλεσμα της ρεβάνς σε έξι μέρες, κι όχι τόσο από το τι θα φέρει η Μπεϊταρ στο γήπεδο.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments