Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος να ταράξει τα ευρωπαϊκά “μπασκετικά νερά” με Μίχαϊλιουκ

Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος να ταράξει τα ευρωπαϊκά “μπασκετικά νερά” με Μίχαϊλιουκ

Πηγή Φωτογραφίας: eurohoops.net

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να ταράξει για ακόμη μια φορά τα ευρωπαϊκά μπασκετικά νερά, παίζοντας τα... ρέστα του για τον 26χρονο Ουκρανό, Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ

Αν ψάχναμε να βρούμε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, τότε αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ζουν ένα από τα πιο καυτά τους καλοκαίρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δείχνει πως θέλει να αφήσει πίσω του μια για πάντα τις άσχημες τελευταίες σεζόν, προσφέροντας στον Εργκίν Αταμάν τα κατάλληλα υλικά, προκειμένου αυτός να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι μετά την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο πράσινο «στρατόπεδο» θέλουν να πυροδοτήσουν ακόμη μια «βόμβα» αυτή την φορά με τον 26χρονο Ουκρανό άσο, Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ σύμφωνα με το top10.gr

Μάλιστα με βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως μεγάλος στόχος της ομάδας είναι ο Ουκρανός γκαρντ!

Αυτή την στιγμή προτεραιότητα του Ουκρανού παραμένει ο μαγικός κόσμος του NBA, ωστόσο όσο δεν βρίσκει ομάδα τόσο ο Παναθηναϊκός θα επιμένει και θα ελπίζει, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό του έναν δεινό σκόρερ από μέση και μακρινή απόσταση.

Οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα… ρέστα τους για τον Μίχαϊλιουκ και για αυτό τον λόγο άλλωστε είναι έτοιμοι να στρώσουν στα πόδια του περισσότερα χρήματα από αυτά που προσφέρθηκαν στον Ερνανγκόμεθ.

Ο δίμετρος Ουκρανός, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη θέση του σμολ φόργουορντ, έχει 6.6 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 16.7 λεπτά σε 252 αγώνες κανονικών περιόδων με τους Λέικερς, τους Πίστονς, τους Θάντερ, τους Νικς και τους Χόρνετς, στους οποίους έκλεισε την περασμένη σεζόν. Per 36 minutes, ο Μίχαϊλιουκ είχε στο NBA 14.3 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ στις πιο γεμάτες χρονιές του στη λίγκα σούταρε με 40.4% και 42.4% από το τρίποντο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments