Αθλητισμός

Στο πλευρό των ανθρώπων της Ντνίπρο – Ουδεμία ανάμειξη του Παναθηναϊκού

Στο πλευρό των ανθρώπων της Ντνίπρο – Ουδεμία ανάμειξη του Παναθηναϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Aπό την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη στο πρόβλημα που προέκυψε με τη δηλητηρίαση των μελών της Ννίπρο, ενώ ξεκαθαρίζει ότι βρίσκονται στο πλευρό των Ουκρανών.

Θέση αναφορικά με το δημοσίευμα του Ουκρανού δημοσιογράφου το οποίο αποκαλύπτει ότι 15 άνθρωποι της Ντνίπρο, εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές, παίρνει ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” ξεκαθαρίζουν αρχικά ότι το εν λόγω δημοσίευμα είναι αρκετά…φουσκωμένο, αφού η μικρή καθυστέρηση στην άφιξη του πούλμαν της ομάδας αφορούσε αποκλειστικά τη δική τους ασφάλεια και είχε να κάνει με το σχέδιο της αστυνομίας.

Επιπλέον αναφέρεται ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στο πρόβλημα που προέκυψε με την τροφική δηλητηρίαση, αφού όπως συμβαίνει και με τις αποστολές άλλων ομάδων, έτσι και στη Ντνίπρο, η φιλοξενία ήταν άψογη, ενώ κρίνει σαφές και αυτονόητο ότι ξεκαθαρίστηκε στους ανθρώπους της UEFA και στην σημερινή πρωινή ενημέρωση.

Τέλος ο Παναθηναϊκός, δεν θέλει να αφήσει καμία “σκιά” η οποία θα αμαύρωνε την ιστορία του συλλόγου, ενώ παραμένει δίπλα στους ανθρώπους της Ντνίπρο, μολονότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στο πρόβλημα που προέκυψε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments